Life in Athens

«Εικονογραφώντας μία τηλεφωνική συνομιλία. MT GALLERY» στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ

Κάνε μια βόλτα στο μουσείο και ζωγράφισε τη δική σου τηλεφωνική συνομιλία με έμπνευση από τη Νiki de Saint Phalle

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εικονογραφώντας μία τηλεφωνική συνομιλία στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: εικαστικό εργαστήριο για παιδιά την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Μπορεί μια τηλεφωνική συνομιλία να γίνει μια πολύχρωμη ζωγραφιά με λέξεις;

Με την καθοδήγηση της καταξιωμένης εικαστικού Μάρθας Δημητροπούλου και με έμπνευση από τη διάσημη Γαλλοαμερικανίδα εικαστικό Νiki de Saint Phalle που λάτρευε τα πολύχρωμα έργα, σίγουρα ναι! Εξάλλου μία τηλεφωνική συνομιλία είναι γεμάτη λέξεις και συναισθήματα…

Έλα στο Μουσείο Tηλεπικοινωνιών στην Νέα Κηφισιά την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ζωγράφισε τη δική σου τηλεφωνική συνομιλία. Αυτή που θυμάσαι από παλιά ή που φαντάζεσαι να κάνεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο ή ακόμα αυτή που θα εμπνευστείς μετά από μία σύντομη βόλτα στο Μουσείο.

Ανακάλυψε τι είπε ο εφευρέτης του τηλεφώνου Bell με τον συνεργάτη του Watson στην πρώτη τηλεφωνική συνομιλία που έγινε ποτέ στην ιστορία και, αν θες, ζωγράφισέ το. Η εικαστικός Mάρθα Δημητροπούλου θα βρίσκεται μαζί σου για να σε βοηθήσει να αποτυπώσεις με πολύχρωμους μαρκαδόρους τα συναισθήματα και τις λέξεις που μεταφέρεις μέσα από μία τηλεφωνική γραμμή!

Όπως το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών μεταμορφώνεται σε γκαλερί τέχνης, έτσι και εσύ θα μεταμορφώσεις, για πρώτη φορά, τη δική σου συνομιλία σε πρωτότυπο σκίτσο. Η φαντασία σου και τα συναισθήματά σου θα δώσουν στο σκίτσο σου το καλύτερο χρώμα!

Μπες τώρα στο site του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών και κλείσε θέση https://www.otegroupmuseum.gr/ekpaideusi/%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%B6%CF%8E%CF%83%CE%B7%CF%82/eikonografontas-mia-tilefoniki-synomilia/!

Ημέρα και ώρες διεξαγωγής προγράμματος: Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 10.30-12.00 & 12.30 -14.00

Ηλικίες: άνω των 10 ετών

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. Χρειάζεται ηλεκτρονική κράτηση.