Life in Athens

Την Κυριακή (18/12) εγκαινιάζεται το Omonoia Christmas Market

Τα Χριστούγεννα επιστρέφουν στην Ομόνοια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στολισμένη Ομόνοια
(φωτογραφία αρχείου) © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Δήμος Αθηναίων: Τα Χριστούγεννα επιστρέφουν στην Ομόνοια με το Omonoia Christmas Market - Οι επισκέπτες θα ζήσουν μια μαγική εμπειρία

Μια ξεχωριστή εμπειρία υπόσχεται για τις φετινές εορτές ο δήμος Αθηναίων στην ιστορική πλατεία Ομονοίας που ξαναμπαίνει δυναμικά στον χριστουγεννιάτικο χάρτη της πόλης.

Η πλατεία Ομονοίας μεταμορφώνεται σε χειμερινή «χώρα των θαυμάτων» φιλοξενώντας το Omonoia Christmas Market, όπου οι πολίτες θα βρουν λαχταριστές λιχουδιές, δώρα, μουσικές και κέφι μέσα από σειρά εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί.

Η επίσημη έναρξη του Omonoia Christmas Market θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 19.00, με την φωταγώγηση της πλατείας από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ενώ θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και dj set με την αινιγματική και δυναμική παρουσία της Xenia Ghali.

Omonoia Christmas Market – Η ημέρα των εγκαινίων

  • 19:00 | Red Bull DJ Show με τη Ξένια Γκάλη
  • 19:40 | 20' show από τη Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων γύρω από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
  • 20:00 | Εγκαίνια της αγοράς από το Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη
  • 20:05 | 10' show από τη Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων γύρω από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Ευγενικοί χορηγοί του Omonoia Christmas Market οι: Brown Hotels, SMB Capital, DAVE Red Athens, Hondos Center, Melia Athens, Athens Tiare Hotel

Χριστούγεννα στην Αθήνα 2022

Τα φετινά Χριστούγεννα, η Αθήνα γεμίζει φως, χρώματα και χαρά κα o Δήμος Αθηναίων μας καλεί να γιορτάσουμε την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης και στις γειτονιές της.

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος
© Aris Oikonomou/ SOOC

Το πλούσιο πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, που σχεδιάστηκε για μικρούς και μεγάλους, έχουν επιμεληθεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Athens Culture Net, το This is Athens, και ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης Αθήνα 9,84, και περιλαμβάνει επίσης πάρτι, εντυπωσιακά σόου, μία πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην πλατεία Ομόνοιας, καθώς και πολλές γιορτινές εκπλήξεις.

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των χριστουγεννιάτικων των εκδηλώσεων θα βρείτε στο cultureisathens.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ