Life in Athens

Zήσαμε το πιο HYPER X(2)-iting party της χρονιάς!

Μπορεί μια νύχτα να τα αλλάξει όλα;

Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το πιο redefined party της χρονιάς πραγματοποιήθηκε  στο Ωδείο Αθηνών, powered by glo 

Λίγο πριν το σβήσιμο αυτού του έτους, «προσπεράσαμε» τον απολογισμό και την αυτοκριτική και πατήσαμε ένα μεγάλο restart στο πιο ανατρεπτικό party της σεζόν – ένα party που όχι μόνο επαναπροσδιορίσαμε την έννοια της διασκέδασης αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό. Στις 24 Νοεμβρίου, το Ωδείο Αθηνών  άνοιξε τις πόρτες του Πολυχώρου Ω2, καλωσορίζοντας όλους εμάς που βρήκαμε νέα τέχνη να θαυμάσουμε, νέους ρυθμούς να χορέψουμε, νέες γεύσεις να ανακαλύψουμε. Πίσω από αυτό το party –που παραδέξου το, ήδη σου έχει κινήσει την περιέργεια– βρισκόταν το glo, το οποίο με το λανσάρισμα του νέου HYPER X2 έδωσε μία νέα διάσταση στη σημασία του «Redefine».
Αρκούσαν λίγα δευτερόλεπτα κατά την άφιξη μου, για να καταλάβω ότι δεν πρόκειται για ακόμη ένα event. «Something really good is happening here», άκουσα κάποιον να λέει και χαμογέλασα έχοντας ακριβώς την ίδια αίσθηση. Πέρασα μέσα από μια «μπλε βροχή» –και όχι purple rain, όπως λέει το γνωστό τραγούδι– γιατί τίποτα δεν ήταν κοινό για να είναι και αυτό. Σειρά είχαν οι εντυπωσιακές neon πύλες, που αποτελούσαν τη μετάβαση σε κάτι καινούργιο, αλλιώτικο και Χ(2)-ting.

Πόση τέχνη χωράει σε ένα party; Πολλή! Πόσο μάλλον αν αυτό είναι multilayered. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο art stage, ο εικαστικός Παύλος Τσάκωνας με πινέλο και αερογράφο, ξεδίπλωσε σε δύο τεράστιους καμβάδες σε όλη τη διάρκεια του party, ένα εντυπωσιακό έργο με τίτλο «Countdown». Ζωγραφίζοντας ταυτόχρονα δύο αντίστροφες μετρήσεις από το 10 μέχρι το 1 όρισε με το δικό του τρόπο την αντίστροφη μέτρηση, πηγαίνοντας από το σειριακό με το γραμμικό, στο restart και το redefine, υπενθυμίζοντας μας πως «now is the time».  

Παύλος Τσάκωνας
Παύλος Τσάκωνας

Τη βραδιά συμπλήρωναν οι vibrant μουσικές από το DJ booth. Το σύνθημα για ατέλειωτο χορό έδιναν οι DJs του Best 92,6 Μαρία Παπιδάκη, Εύη Σιδηροπούλου, Κλεοπάτρα Φυντανίδου και οι Street Outdoors που με τα ρυθμικά beats τους, μας έβαλαν σε mood «partying like there’s no tomorrow». Το όλο σκηνικό θύμιζε εκείνες τις συναυλίες που έχεις πάντα μαζί σου γυαλιά ηλίου, γιατί ξέρεις πολύ καλά πως θα το ξημερώσεις! Μάλιστα τη μουσική συνόδευαν video installations και προβολές σε κάθετες και μακρόστενες κολώνες με fractals που match-αραν με τα beat. Ήταν πραγματικά το απόλυτο music ride χωρίς τέλος.

Εύη Σιδηροπούλου
Κλεοπάτρα Φυντανίδου και Street Outdoors

Ένα εντυπωσιακό party, χρειάζεται και εντυπωσιακές γεύσεις. Την εμπειρία της redefined γεύσης –ακόμη ένα layer– ανέλαβαν πέντε all star mixologists από τα κορυφαία bars της πόλης πίσω από ένα φωτεινό bar. Όλοι κρατούσαν από ένα signature hyper cocktail στο χέρι, κάποιοι από εμάς και στα δύο – (not) feeling guilty! 

Τέλος, εκτός από τον χορό και το ποτό, δεν έλειπαν ούτε οι εκπλήξεις. Το «μυστικό» του party, ήταν το Redefined Content Factory, το οποίο και ανακαλύψουμε σε ένα από τα πολλά δωμάτια του Πολυχώρου. Στο artsy αυτό δωμάτιο, μας περίμεναν ένα μεγάλο video installation με γεωμετρικά σχέδια και ring lights που καθρεφτίζονταν στο χώρο. Ανέβηκα στη σκηνή, πήρα την πιο cool πόζα, και ανέβασα το πιο futurustic instagram story. Δεν ξέρω αν ήταν καλύτερο από του Ηλία Μπόγδανου, της Κωνσταντίνας Κωνσταντινίδης ή του Ιάσονα Λάιου, όμως τα reactions ήταν πολλά και οι ερωτήσεις «που είσαι;» ακόμη περισσότερες.

Ηλίας Μπόγδανος
Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη
Ιάσονας Λάιος

Είναι γεγονός. Μέσα από ένα τόσο διαφορετικό party, κάναμε το πιο δυνατό «Restart». Είμαστε πιο ανανεωμένοι από ποτέ και έτοιμοι να υποδεχτούμε το 2023. Με σύνθημα #PartyYourWay, το glo κατάφερε να ενώσει το πιο αντισυμβατικό κοινό της πόλης: influencers, instagrammers και creators της Αθήνας, στην πιο vibrant βραδιά που όρισε ξανά τα party, τη μουσική, τις εμπειρίες μας και τέλος εμάς τους ίδιους. Μηδενίσαμε τη σχέση μας με όσα ξέραμε και την ορίσαμε ξανά από την αρχή.

Μπορεί μια νύχτα να τα αλλάξει όλα; Η απάντηση είναι ναι. Μία τέτοια νύχτα ήταν αυτή της 24ης Νοεμβρίου – Remember remember, the 24th of November! 

HYPER X2 Party

#gloredefined #partyredefinedyourway #glogreece #discoverglo #redefineyourway