Life in Athens

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Σύνταγμα σε ένα video 360 μοιρών

Η λαμπερή τελετή σε ένα λεπτό με την κάμερα της VR360

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD
  • UPD
  • 62222-137653.jpg
    A.V. Team
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πέμπτη απόγευμα στη πλατεία Συντάγματος. Πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου. Ψιλόβροχο. Η σκηνή έχει στηθεί και η μπάντα του Δήμου Αθηναίων φοράει τα κόκκινα καπέλα με τα φτερά και προχωράει αργά διαγκωνίζοντας το πλήθος. Όλοι τους θα στριμωχτούν με τα όργανα κάτω από τον δέντρο και θα περιμένουν το σύνθημα για να ανάψουν τα λαμπιόνια.

Δήμαρχοι απ’ όλο τον κόσμο πάνω στη σκηνή αρχίζουν να μετράνε… 3..2…1 και εγένετο φως! Η μπάντα παιανίζει χαρούμενο χριστουγεννιάτικο σκοπό, όλων τα βλέμματα, αλλά περισσότερο τα κινητά τηλέφωνα με τις κάμερες, είναι στραμμένα επάνω στο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δεκάδες σαπουνόφουσκες πετάνε στον αέρα!

Δείτε πώς κατέγραψε τη λαμπερή τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Συντάγματος σε ένα μόλις λεπτό, στο video 360 μοιρών η κάμερα της VR360. Θα χρειαστεί να το δείτε -ίσως αρκετές φορές- στριφογυρίζοντας την εικόνα όπου εσείς επιθυμείτε. Διαλέξτε το πλάνο που σας αρέσει, παίξτε με τον κέρσορα στον υπολογιστή, ή με το δάχτυλο πάνω στην οθόνη του κινητού ή του tablet σας.

Δειτε περισσοτερα