Life in Athens

To Halloween party με θέμα Stranger Things έρχεται στην Αθήνα

DJ sets, προβολές, arcade games και θεματικά δώρα

Λαμπρινή Τρούγκου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Halloween Stranger Things party θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι 

Η γιορτή του Halloween ξεκίνησε τον 19ο αιώνα, αλλά εξακολουθεί να είναι δημοφιλής, επειδή μας επιτρέπει να έρθουμε αντιμέτωποι με τον φόβο μας για το θάνατο, το σκοτάδι και γενικά το άγνωστο. Την ίδια στιγμή, όμως, το Halloween μας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσουμε με όλα αυτά τα συναισθήματα, τα οποία συχνά δεν καταλαβαίνουμε.

Η σειρά Stranger Things, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας, οφείλει, μεταξύ άλλων, την δημοτικότητά της στα συναίσθηματα φόβου και νοσταλγίας μιας περασμένης εποχής, τα οποία προκαλεί στους θεατές.

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, το Superstrange διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά το party με θέμα τον 80s κόσμο του Stranger Things και παντρεύει το Halloween και τη δημοφιλή σειρά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Η ιδέα του Superstrange ξεκίνησε το 2013 ως ένα horror party ποπ κουλτούρας με ρετρό μουσική. Όταν το 2017 κυκλοφόρησε η σειρά Stranger Things στο Netflix, το concept μετατράπηκε σε party αφιερωμένο στη σειρά. Από τότε, κάθε χρόνο το party είναι αφιερωμένο στην νέα σεζόν του Stranger Things, συμπεριλαμβάνοντας τις μουσικές, τα βίντεο ακόμα και τις διαφημίσεις της σειράς. “To Stranger Things μας ταιριάζει επειδή αγαπά όλα όσα αγαπήσαμε στην παιδική μας ηλικία!” αναφέρει ο Τάσος Παπαναγιώτου, ο διοργανωτής του event.

Η νέα σεζόν της σειράς χαρακτηρίστηκε ως η πιο συναρπαστική απ' όλεςΕκτός από έξυπνη πλοκή, είχε μουσική επιμέλεια, που ξεχώρισε και επανέφερε στα charts σπουδαία μουσικά κομμάτια των προηγούμενων δεκαετιών, όπως το Running Up That Hill και το Master of Puppets.

Στην τέταρτη σεζόν του Stranger Things ο Eddie Munson ερμήνευσε το Master of Puppets μαζί με τους Metallica. Η εμβληματική σκηνή της σειράς άρεσε πολύ στους διοργανωτές και γι’ αυτό αποφάσισαν να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το φετινό party. Πέρα όμως από αυτό, η μουσική του party θα συμπεριλαμβάνει και πολλές άλλες 80s rock επιτυχίες από δημοφιλείς DJs της πόλης.

”Φέτος επιστρέφουμε σε έναν νέο και μεγαλύτερο χώρο. Αντιλαμβανόμαστε ότι η περίοδος του κορωνοϊού άλλαξε πολύ τον τρόπο διασκέδασης, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για αυτό που αγαπάμε.” λέει ο Τάσος Παπαναγιώτου. Μπορεί οι διοργανωτές να κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη πρόκληση λόγω της πανδημίας, άλλα η δημιουργικότητα και η διάθεσή τους ήταν εξίσου μεγάλη. Έτσι, φέτος το Stranger Things party επιστρέφει ανανεωμένο, σε μια εποχή του χρόνου που του ταιριάζει: το Halloween. Η Αρχιτεκτονική στο Γκάζι θα μεταμορφωθεί σε Hellfire Club και οι διοργανωτές, εμπνευσμένοι από το Upside Down του Stranger Things, υπόσχονται να φέρουν τα πάνω-κάτω στη διασκέδαση των επισκεπτών τους.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου, 22:00
Αρχιτεκτονική (Ελασιδών 6, Μετρό Κεραμεικός)
Είσοδος €8 με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό