Life in Athens

Ο Κώστας Μπακογιάννης ξανά υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Τι είπε για ενδεχόμενη μετάβασή του στην κεντρική πολιτική σκηνή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης © EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κώστας Μπακογιάννης: Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές - Η απάντησή του για πιθανή μετάβαση στην κεντρική πολιτική σκηνή

O Κώστας Μπακογιάννης θα διεκδικήσει ακόμη μία θητεία στον δήμο Αθηναίων, όπως έκανε γνωστό σήμερα (30/6) σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Όλα αυτά τα οποία έχουμε αρχίσει, εμείς θέλουμε να τα δούμε να ολοκληρώνονται. Άλλωστε, αν ένα πράγμα γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά στην ομάδα μας, είναι ότι για όσα έχουμε κάνει, έχουμε ακόμη να κάνουμε πολλά περισσότερα», είπε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών. 

Σε ερώτηση για το αν σκοπεύσει μελλοντικά να μεταβεί στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε ότι είναι απολύτως στοχοπροσηλωμένος στη δουλειά του στην Αθήνα. «Αυτό που προσπαθώ να κάνω με όλες μου τις δυνάμεις, είναι να τιμήσω την εμπιστοσύνη των Αθηναίων. Εγώ είμαι εδώ και κάνω τη δουλειά μου, άλλος έγινε εκπρόσωπος Τύπου, άλλος ήταν υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος. Εγώ κρατώ το λόγο μου και μένω συνεπής και αφοσιωμένος στα καθήκοντά μου». 

Επιπλέον, ο δήμαρχος Αθηναίων ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών. «Η χώρα θα έχει μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση και το χειμώνα αλλά και τα επόμενα χρόνια», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης και ξεκαθάρισε ότι οι όποιες πολιτικές εξελίξεις δεν αποτελούν δικαιολογία για να μη συνεχίσει να κάνει ο Δήμος Αθηναίων τη δουλειά του στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης. «Αλίμονό μας, αν επιτρέπαμε, για άλλη μία φορά, σε οτιδήποτε μπορεί να συμβαίνει σε εθνικό, ευρωπαϊκό, ή παγκόσμιο επίπεδο, να γίνει άλλοθι ή δικαιολογία για να μην κάνουμε τη δουλειά μας. Το έχουμε ζήσει αυτό το έργο στο παρελθόν. Ίσα-ίσα, αν για ένα πράγμα είμαι υπερήφανος, είναι ότι, παρά την πανδημία, εμείς συνεχίσαμε να προχωράμε μπροστά. Δεν με έχετε ακούσει ποτέ να λέω δημόσια «τι είναι αυτό που μας έτυχε» ή «για αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι». Το αντίθετο, πολλαπλασιάσαμε τις προσπάθειες μας», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ