Life in Athens

Τα έργα του INO ομόρφυναν κι άλλο τη χιονισμένη Αθήνα (video)

Ένα εντυπωσιακό βίντεο μας ξεναγεί ανάμεσα στα έργα του INO όπως αποτυπώθηκαν κατά τη διάρκεια της «Ελπίδας»

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τοιχογραφία του INO

INO: Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο που δημιούργησε ο street artist με τις τοιχογραφίες του τις ημέρες που η κακοκαιρία «Ελπίδα» έκανε κατάλευκη την Αθήνα.

Η Αθήνα τις τελευταίες μέρες δεν θύμιζε την πρωτεύουσα που ξέραμε. Το πέρασμα της «Ελπίδας» μπορεί να δημιούργησε δεκάδες προβλήματα στο λεκανοπέδιο, όμως άφησε και μερικά υπέροχα στιγμιότυπα. Η χιονισμένη Αθήνα είναι πάντα ξεχωριστή και για τους περισσότερους πιο όμορφη. Οι δρόμοι δεν είχαν ποτέ λιγότερη βουή και όλη η πόλη πέρασε σε διαφορετική οπτική. Το ίδιο και οι υπέροχες τοιχογραφίες του INO. Ta murals του πιο γνωστού street artist της εποχής μας έμοιαζαν ακόμη πιο εντυπωσιακά στο κατάλευκο αστικό τοπίο και αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για όσους πέρασαν από κάτω τους.


Ο INO δημιούργησε ένα βίντεο διάρκειας 76 δευτερολέπτων και έδωσε στο κοινό του την ευκαιρία να περιηγηθεί ανάμεσα στα υψηλής αισθητικής δημιουργήματά του, την ώρα που η «Ελπίδα» τα έκανε πιο ιδιαίτερα από ποτέ. 

Το βίντεο «ντύνεται» μουσικά από το τραγούδι «Emoticon» και η μυσταγωγική διάθεση παίρνει άγρια μορφή καθώς το μάτι τριγυρίζει ανάμεσα στους χιονισμένους, ζωγραφισμένους τοίχους του INO.

Ακολουθήστε τον INO σε Instagram και Facebook και μάθετε περισσότερα για τα τελευταία του έργα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ