Life in Athens

MTV… on the go

Τρεις Έλληνες pro Skaters ταξιδεύουν σε 12 πόλεις της Ευρώπης για 40 μέρες, διανύοντας 3.300 χλμ. πάνω στο skateboard τους.

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 304
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
6669-15411.jpg

Τρεις Έλληνες pro Skaters ταξιδεύουν σε 12 πόλεις της Ευρώπης για 40 μέρες, διανύοντας 3.300 χλμ. πάνω στο skateboard τους. Είναι η νέα ελληνική παραγωγή του ΜΤV. H Α.V. είναι εκεί και τους παρακολουθεί.

Για κάποιον που το ακούει, μοιάζει (και είναι) το ταξίδι της ζωής του. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που μπορώ να ακολουθήσω αυτό το μαγικό skate project. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν από λίγο καιρό, το ελληνικό MTV μαζί με το Frulite On the Go και την Boardsports επέλεξαν 3 από τους καλύτερους skaters της Ελλάδας, με σκοπό να τους στείλουν να κάνουν το γύρο της Ευρώπης με το skateboard τους. Οι τυχεροί που επιλέχτηκαν είναι ο Mike Βασιλάκης, ο Θάνος Πάνου και ο Νέστωρ Χαριτωνίδης. Αυτών τις περιπέτειες θα ακολουθεί η κάμερα του MTV μέχρι 24/7. Tο μεγάλο ταξίδι –με τους τρεις επαγγελματίες skaters, τις δυνατές συγκινήσεις, την πολλή τρέλα και τα αμέτρητα πάρτι– θα παρουσιάζεται στο “On the Go”, τη νέα ελληνική παραγωγή του MTV. Η κάμερα θα τους ακολουθεί παντού και θα καταγράφει όλα τα στιγμιότυπα και τις συναντήσεις τους με άλλους skaters σε πλατείες, δρόμους και πολυσύχναστα

μέρη των ευρωπαϊκών πόλεων από τις οποίες θα περάσουν. H εκπομπή σκοπό έχει αυτό το πρωτότυπο ταξίδι, το γεμάτο απρόοπτα, απίστευτες φιγούρες, ατυχήματα, bloopers, να τα παρουσιάζει στους θεατές κάθε εβδομάδα μαζί με τα πιο hot skate spots της Ευρώπης.

Οι πρωταγωνιστές θα επισκεφθούν συνολικά 12 πόλεις με πρώτο σταθμό το Μιλάνο, ενώ θα ακολουθήσουν η Λυών, η Στουτγκάρδη, το Βερολίνο, η Πράγα, η Βιέννη, η Βενετία κ.ά. Υπολογίζεται ότι μέσα σε περίπου 40 ημέρες θα έχουν διασχίσει περισσότερα από 3.300 χλμ. Το MTV “On the Go” θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 21.00 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 21.30. Η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει την Τρίτη 8 Ιουνίου στις 21.00. Χορηγός της εκπομπής είναι το Frulite On the Go και υποστηρικτής η εταιρεία Boardsports. Μείνετε συντονισμένοι.

billygee23@yahoo.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ