Life in Athens

Smart Park: Απολαύστε τα ψώνια σας στη φύση!

Μέσα σε έναν καταπράσινο χώρο όπου φιλοξενούνται τα πιο δημοφιλή brands, σε συνθήκες σχολαστικής ασφάλειας

A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 742
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ξανά μαζί: Το εμπορικό πάρκο Smart Park άνοιξε ξανά με όλα τα νέα μέτρα προστασίας.

Το αγαπημένο εμπορικό πάρκο Smart Park ξεκίνησε και πάλι σε πλήρη λειτουργία και αποτελεί πραγματικά μια όαση για τα καλοκαιρινά μας ψώνια. Σε μια έκταση 90 στρεμμάτων που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε στην εξοχή, με τους καταπράσινους πεζόδρομους και την άνετη κεντρική του πλατεία, θα ανακαλύψετε περισσότερα από 70 καταστήματα στα οποία είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Να θυμάστε ότι υπάρχει δωρεάν υπαίθριο πάρκινγκ, βρίσκεται μόλις 10 λεπτά μέσω της Αττικής Οδού και πως η ασφάλεια και οι κανόνες υγιεινής είναι πρώτιστο μέλημα όλων.

Το εμπορικό πάρκο Smart Park

9 λόγοι που κάνουν το Smart Park τον πιο ασφαλή προορισμό

  • Όλα τα καταστήματα έχουν ανεξάρτητη είσοδο από υπαίθριο χώρο.
  • Τα περισσότερα καταστήματα είναι στο ισόγειο, ενώ η πρόσβαση στα άνω επίπεδα (όροφοι, στάθμευση) γίνεται με υπαίθριους κυλιόμενους διαδρόμους και κυλιόμενη σκάλα ανοιχτά χωρίς πλευρικά τοιχώματα. Έτσι, η χρήση των ασανσέρ περιορίζεται κυρίως για ΑΜΕΑ. Επιπλέον τα κλιμακοστάσια πελατών είναι ανοιχτά και φυσικά αεριζόμενα.
  • Το 90% των θέσεων πάρκινγκ είναι υπαίθριες. Οι υπόγειες θέσεις πάρκινγκ αερίζονται με φυσικό τρόπο. 
  • Εντός των καταστημάτων τηρούνται οι οδηγίες του Yπουργείου Υγείας, δηλαδή έλεγχος αριθμού ατόμων που βρίσκονται ταυτόχρονα στον χώρο και λοιπά μέτρα για την προστασία του κοινού και εργαζομένων (αντισηπτικά κ.λπ.).
  • Τα καταστήματα στο Smart Park είναι συνήθως μεγάλης κλίμακας και διαθέτουν άνετους χώρους κυκλοφορίας και πολλά ταμεία. Ενδεικτικά, το υποκατάστημα της αλυσίδας ZARA είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα.
  • Γίνεται τακτική απολύμανση στις κοινόχρηστες τουαλέτες και εντός υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά για χρήση από το κοινό.
  • Τα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων εστίασης βρίσκονται σε υπαίθριους ή ημιυπαίθριους χώρους, τηρούν τις ελάχιστες απαιτούμενες αποστάσεις και τα υπόλοιπα μέτρα προστασίας.
  • Έχουν τοποθετηθεί παντού σημάνσεις «διατηρείτε αποστάσεις ασφαλείας» και γίνονται τακτικά αντίστοιχες ηχητικές ανακοινώσεις προς υπενθύμιση των επισκεπτών.
  • Η λειτουργία των καταστημάτων του Smart Park όλες τις Κυριακές, μέχρι 31/10, βοηθάει τους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου να κάνουν τα ψώνια τους με μεγαλύτερη άνεση.

Το εμπορικό πάρκο Smart Park

Το εμπορικό πάρκο Smart Park

Smart Park, Πουλάκη, Σπάτα, 2106635982, www.smartpark.com.gr, Fb: SmartPark. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 21.00, Σάββατο 10.00-20.00, Κυριακή 11.00 - 20.00.