Life in Athens

COCO-MAT: Μας φτιάχνουν τον ύπνο

Ασφάλεια και υγιεινή όχι μόνο στα καταστήματα, αλλά και στο κρεβάτι μας

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 742
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατάστημα COCO-MAT
Κατάστημα COCO-MAT

Ξανά μαζί: Τα καταστήματα COCO-MAT άνοιξαν ξανά με όλα τα νέα μέτρα προστασίας.

Τα πράγματα είναι σοβαρά, όχι μόνο με την πανδημία, αλλά και με τον ύπνο μας: Αποτελεί το ένα τρίτο της ζωής μας και πρέπει να μας ξεκουράζει και να μας αναζωογονεί αφού ειναι γνωστό ότι συμβάλλει σημαντικά στη σωματική και ψυχική μας υγεία. Και ποιος είναι περισσότερο ειδικός στα θέματα του σωστού και ποιοτικού ύπνου από την ελληνική εταιρεία COCO-MAT που παράγει χειροποίητα ορθοσωματικά προϊόντα ύπνου απο το 1989;  

Στα καταστήματα COCO-MAT είστε απολύτως σίγουροι ότι όχι μονο θα λάβετε μια εξατομικευμένη πρόταση από τους έμπειρους συμβούλους ύπνου αλλά θα αισθανθείτε και απόλυτα ασφαλείς σχετικά με τα μέτρα υγιεινής που λαμβάνει η εταιρεία, με απόλυτο σεβασμό στους πελάτες και τους εργαζομένους της.

Κατάστημα COCO-MAT
Κατάστημα COCO-MAT ©Θανάσης Καρατζάς

Να ξέρετε, επίσης, ότι τα καταστήματα απολυμαίνονται απο την εταιρεία Spick and Span του ομίλου COCO-MAT με την καινοτόμο μέθοδο απολύμανσης Pure Space. 

Στην COCO-MAT μπορείτε να δοκιμάζετε συστήματα ύπνου με σιγουριά για την υγιεινή σας. Είναι δυνατόν να αγοράσετε ένα στρώμα χωρίς να ξαπλώσετε αναπαυτικά επάνω του; Να γνωρίζετε, λοιπόν, ότι τα καταστήματα COCO-MAT είναι πλήρως εξοπλισμένα με ατομικές πετσέτες και σεντόνια, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη δοκιμή μαξιλαριών και στρωμάτων. Και έπειτα από κάθε επίσκεψη - δοκιμή πελάτη, όλες οι πετσέτες και τα σεντόνια πλένονται στους 90°C και αντικαθίστανται. Έτσι εξασφαλίζετε την ασφάλειά σας, ενώ δοκιμάζετε άφοβα όσα συστήματα ύπνου θέλετε, προκειμένου να καταλήξετε στο ιδανικό για τον σωματότυπο και τις ανάγκες σας. Κι αν θέλετε υγιεινή και στο σπίτι; Μπορείτε να την έχετε! Ανακαλύψτε τα «Γαλάτεια», τα 100% αδιάβροχα καλύμματα της COCO-MAT για το στρώμα ή το μαξιλάρι σας. Χρησιμοποιήστε τα και πλύντε τα άφοβα σε θερμοκρασίες έως 90°C, προστατεύοντας τον ύπνο σας με τη σωστή ασπίδα υγιεινής! 

Ύπνος με ασφάλεια και σιγουριά 

Ίσως να έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές τι υλικά περιέχει το στρώμα σας μέσα, από τι είναι φτιαγμένο. Στην COCO-MAT η διαφάνεια σε αυτόν τον τομέα είναι αδιαπραγμάτευτη, όπως και οι κανόνες υγιεινής. Γι’ αυτό κατασκευάζουν στρώματα με περιμετρικό φερμουάρ, ώστε να μπορείτε να προσεγγίζετε το εσωτερικό του στρώματος και να έχετε ξεκάθαρη εικόνα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, όποια στιγμή θέλετε. Χρησιμοποιώντας το περιμετρικό φερμουάρ μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε το κάλυμμα του στρώματος και να το πλύνετε προκειμένου να εξασφαλίζετε την υγιεινή που επιθυμείτε. 

Κατάστημα COCO-MAT
Κατάστημα COCO-MAT ©Θανάσης Καρατζάς

Προσφορές-όνειρο!

Κι επειδή εν μέσω lockdown εκτιμήσαμε πολύ περισσότερο τον ποιοτικό ύπνο, στην COCO-MAT μας δίνουμε τη δυνατότητα να τον αποκτήσουμε με αποκλειστικές προσφορές!

  • «Τα τυχερά ζευγάρια»

Αγοράζοντας στρώμα Άτλας ή στρώμα Πρωτέας παίρνουμε δώρο το ανώστρωμα Ιβίσκος ή Θάλασσα αντίστοιχα.

  • «Περισσότερα με Λιγότερα»

Αποκτήστε από ένα στρώμα μέχρι ένα πλήρες τετραπλό σύστημα ύπνου, κερδίζοντας έκπτωση από 10% έως 40%!

  • «Για να κοιμάστε ήσυχοι»

Και για να… κοιμόμαστε ήσυχοι, με την αγορά διπλού στρώματος COCO-MAT, μας κάνουν δώρο μια απολύμανση του χώρου μας με την καινοτόμο μέθοδο Pure Space από τη Spick and Span (η προσφορά ισχύει μόνο για κατοίκους Αττικής).

Κατάστημα COCO-MAT
Κατάστημα COCO-MAT ©Θανάσης Καρατζάς

Eco Mobility

Καθώς η καθημερινότητά μας αλλάζει και οι μετακινήσεις διαμορφώνονται προκειμένου να διατηρηθεί το γνωστό “social distancing”, η COCO-MAT μας προτείνει μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση: αν προτιμούσαμε για μέσο μετακίνησης ένα ξύλινο ποδήλατο, όχι μόνο θα εξοικονομούσαμε τις εκπομπές CO2, αλλά θα γυμναζόμασταν και περισσότερο, χρησιμοποιώντας ένα zero waste ποδήλατο! Το καλύτερο; Μπορούμε να νοικιάσουμε ένα ξύλινο ποδήλατο COCO-MAT από €45 το μήνα! Δες περισσότερα εδώ.

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την επαναλειτουργία των καταστημάτων COCO-MAT στο επίσημο site.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ