Life in Athens

The Mall Athens: Με ασφάλεια... η βόλτα που μας έλειψε

Οι πόρτες άνοιξαν για το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 742
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Mall Athens
The Mall Athens

Ξανά μαζί: Το εμπορικό κέντρο The Mall Athens άνοιξε ξανά με όλα τα νέα μέτρα προστασίας.

Οι πόρτες άνοιξαν για το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας, το The Mall Athens! 
Ο αγαπημένος μας προορισμός μας καλωσορίζει ξανά σε ένα δροσερό και φιλόξενο περιβάλλον γεμάτο μόδα, ομορφιά και στιλ! 195 καταστήματα, διάσημες εμπορικές αλυσίδες και χιλιάδες brands μας περιμένουν να ζήσουμε ξανά την εμπειρία του shopping με απόλυτη ασφάλεια. Εντυπωσιακές βιτρίνες, ατελείωτες βόλτες και μοναδικές προσφορές  συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία shopping στο The Mall Athens.

Το The Mall Athens, με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία του κοινωνικού συνόλου, ακολουθεί πιστά και τηρεί τους κανόνες υγιεινής υιοθετώντας μια σειρά μέτρων για να μας εξασφαλίσει απολαυστικό shopping με σχολαστική προστασία. Έχουν τοποθετήσει θερμικές κάμερες σε όλες τις εισόδους, ενώ παράλληλα διαθέτουν κλιματισμό προσαγωγής 100% νωπού αέρα χωρίς ανακυκλοφορία. Έτσι, μπορείτε να κινείστε και να ψωνίζετε σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον! Επιπρόσθετα, απολυμαίνουν συνεχώς τους κοινόχρηστούς χώρους, διαθέτουν συσκευές απολύμανσης χεριών παντού, πραγματοποιούν τακτικούς ελέγχους τήρησης των αποστάσεων, καθαρίζουν τα WC κάθε 15 λεπτά και μας προμηθεύουν με γάντια μιας χρήσης. 

The Mall Athens
The Mall Athens ©Θανάσης Καρατζάς

Τώρα μπορούμε να αφεθούμε στις ευεργετικές ιδιότητες του καλοκαιρινού shopping, να ανανεώσουμε τη διάθεση αλλά και την ντουλάπα μας με μια ασφαλή βόλτα στα καταστήματα του The Mall Athens. Πρωτότυπα σχέδια, φωτεινά χρώματα και όλες οι καινούργιες τάσεις της μόδας μάς περιμένουν να γιορτάσουμε την αλλαγή εποχής και διάθεσης. Ξαναζούμε την εμπειρία του safe shopping στη σιγουριά και την ασφάλεια του The Mall Athens. Όλα τα αγαπημένα μας brand σε ένα εμπορικό κατάστημα! The Mall Athens και το shopping γίνεται εμπειρία!  

Επιπρόσθετα, η σχολαστική επιμέλεια των χώρων για την προστασία μας δεν περιορίζεται μόνο στα καταστήματα, ανεβαίνει στον τρίτο αλλά και στο τέταρτο επίπεδο! Εκεί που μπορούμε να γευτούμε όλα αυτά που μας έλειψαν έχοντας την Αθήνα στο πιάτο μας. Η πιο γοητευτική βεράντα της πόλης μάς περιμένει όλες τις ώρες της ημέρας για καφέ, ποτό ή φαγητό. 

The Mall Athens
The Mall Athens ©Θανάσης Καρατζάς

Ξεκινάμε λοιπόν και πάλι να ζούμε νέες εμπειρίες, να χαζεύουμε βιτρίνες και να διαλέγουμε δώρα, να δοκιμάζουμε νέες γεύσεις, να πίνουμε τον καφέ μας στο The Mall Athens. Εκεί που η διασκέδαση, η απόλαυση και η ασφάλεια πάνε μαζί!

Το The Mall Athens άνοιξε και μας περιμένει ασφαλέστερο από ποτέ, τηρώντας κανονικά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ. Μπορούμε, επίσης, να πάμε με τον τετράποδο φίλο μας εφόσον φοράει το λουράκι του και συνοδεύεται από εμάς! Από σήμερα, χαιρόμαστε όλα όσα μας έλειψαν και ζούμε μοναδικές στιγμές safe shopping στον πιο αγαπημένο μας προορισμό: το The Mall Athens.

Health & Safety all in the Mall! 

Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, 2106300000, www.themallathens.gr, Fb: themallathens

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ