Life in Athens

Οι καλύτερες συναυλίες του 2020 στην Αθήνα

Ποια κορυφαία ονόματα θα υποδεχθούμε στην Αθήνα το 2020;

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
audience-1850119_1280.jpg

Αυτές είναι οι κορυφαίες συναυλίες που θα ακούσουμε στην Αθήνα το 2020.

Η νέα δεκαετία είναι προ των πυλών και η Αθήνα τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει –ειδικά το καλοκαίρι- να μεταμορφωθεί σε ένα υπέροχο συναυλιακό περιβάλλον. Νέα φεστιβάλ ξεκινούν την πορεία τους, άλλα συνεχίζουν να ξεχωρίζουν και μεγάλα ονόματα έρχονται στην πόλη μας στο πλαίσιο της περιοδείας τους. Τα Instagram Story γεμίζουν και εσύ εκτός από τα εισιτήρια σου πρέπει να είσαι έτοιμος για κάθε στιγμή. Μην μείνεις χωρίς data τη στιγμή που οι ανανεωμένοι Red Hot Chili Peppers βγουν στη σκηνή για παράδειγμα. Το WIND ONE με τα απεριόριστα data που προσφέρει, εγγυάται ακριβώς για αυτό! Ας τσεκάρουμε όμως και τις καλύτερες συναυλίες που έρχονται.

Editors
Οι Editors επιστρέφουν στη χώρα μας για δύο μοναδικές εμφανίσεις: την Παρασκευή 27 Μαρτίου στο Principal Club στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 28 Μαρτίου στο Γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο. Το συγκρότημα από το Μπέρμιγχαμ έχει αποκτήσει έναν απίστευτο δεσμό με το ελληνικό κοινό, το οποίο συρρέει κατά χιλιάδες στις εμφανίσεις τους για να απολαύσει την επικά μελαγχολική φωνή του Tom Smith στα τραγούδια τους που πλέον συγκαταλέγονται στα σημεία αναφοράς της εποχής μας.

Editors - Sugar (Official Video)


Η κορυφαία ροκ μπάντα που ανέδειξε “το νησί” στις πρόσφατες δεκαετίες, αποφάσισε να γιορτάσει τα 15 χρόνια πορείας της, με την κυκλοφορία του πρώτου best-of δίσκου της με τίτλο “Black Gold”.

Deep Purple
Οι Deep Purple φέρνουν 50 χρόνια ροκ ιστορίας στην Αθήνα για ακόμη μια φορά, για να γιορτάσουν τα 25α γενέθλια του Rockwave Festival. Το συγκρότημα-θρύλος επιστρέφει στη χώρα μας, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 στο TerraVibe Park στη Μαλακάσα και το ελληνικό κοινό περιμένει. Εσύ θα το χάσεις;

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Judas Priest
Την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, το Κλειστό Φαλήρου (Tae Kwon Do) θα μετατραπεί σε… παράδεισο του headbanging, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια ζωής μιας μπάντας που καθόρισε όσες λίγες τον σκληρό ήχο. Έχοντας ήδη ανακοινώσει headline εμφανίσεις στα σημαντικότερα metal φεστιβάλ του κόσμου για το 2020, οι “metal gods” φέρνουν και στην Αθήνα το πιο εντυπωσιακό show τους σε μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη από greatest hits!

Judas Priest - Breaking The Law (Official Music Video)

The National
Το πιο σημαντικό Indie Rock συγκρότημα της εποχής μας έρχεται επιτέλους στην Αθήνα και η προσμονή είναι τεράστια. Στις 14 Ιουνίου οι ιδιότροποι ροκάδες έρχονται για λογαριασμό του AthensRocks, σε μια εποχή που θεωρούνται κορυφή και αυτό από μόνο του αποτελεί πρόκληση. Από τον ομώνυμο δίσκο του 2001 μέχρι το φετινό “I Am Easy to Find”, οι The National δημιούργησαν το soundtrack μιας ολόκληρης γενιάς. Μια βαθιά ενδοσκόπηση στην ποιητική ψυχή του Berninger, γέννησε μουσικές στιγμές που έγιναν αναμνήσεις για εκατομμύρια fans στον κόσμο. Τα υπόλοιπα στο ΟΑΚΑ και για τα posts στα social media μην φοβάσαι. Το WIND ONE σε καλύπτει με τα απεριόριστα data που προσφέρει!

Red Hot Chili Peppers
Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Οι Red Hot Chili Peppers θα επιστρέψουν για να δώσουν μία μεγάλη συναυλία στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το Ejekt Festival. Το διάσημο ροκ συγκρότημα με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ και 7 βραβεία Grammy θα βρίσκεται στις 5 Ιουνίου του 2020 στην Αθήνα. Ο Τζον Φρουσιάντε επιστρέφει στην μπάντα που αγαπήθηκε και το Markopoulo Park θα πάρει φωτιά.

Red Hot Chili Peppers - Dark Necessities [Official Music Video]

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ