Life in Athens

SNF RUN: 2020 FIRST RUN: Άνοιξαν οι συμμετοχές για τον πρώτο αγώνα της δεκαετίας

Πρωτοχρονιά στις 00:04 δίνεται η εκκίνηση του πρώτου αγώνα της νέας χρονιάς και είναι για καλό σκοπό

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_snf_run_2019_1.jpg

4 χιλιόμετρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στη συνέχεια πάρτι στην Χριστουγεννιάτικη Αγορά.

Ο πρώτος αγώνας της νέας δεκαετίας έρχεται στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και αν δεν θέλετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς, τότε δεν έχετε παρά να φορέσετε τα αθλητικά σας και να βρεθείτε στο SNF RUN: 2020 FIRST RUN. Έναν αγώνα που θα υποστηρίξει το έργο ΜΚΟ για ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο δώρο.

thumbnail_snf_run_2019_2.jpg

Την Τετάρτη 1η Ιανουαρίου στις 00:04 η Διευθύνουσα Σύμβουλος του iMEdD, Εκτελεστική Διευθύντρια των ΔΙΑΛΟΓΩΝ του ΙΣΝ και Δημοσιογράφος, Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου θα δώσει εκκίνηση στον πρώτο αγώνα της δεκαετίας και λίγο μετά το τέλος της διαδρομής των 4 χιλιομέτρων το πάρτι στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ θα ξεκινήσει.

Επιπλέον, και φέτος, με τη συμμετοχή σας στον SNF RUN μπορείτε να υποστηρίξετε το έργο μη κερδοσκοπικών οργανώσεων. Συγκεκριμένα, στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν: Τα Παιδιά της Άνοιξης, Οι Άγγελοι της Χαράς και η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν» -όλες τους μικρές μεν οργανώσεις, με μεγάλο ωστόσο έργο στην προστασία ευάλωτων παιδιών. Με την επιπλέον συνεισφορά του ΙΣΝ, το ποσό που θα συγκεντρωθεί από το συμβολικό κόστος συμμετοχής θα τριπλασιαστεί, μεγαλώνοντας το δώρο που οι ίδιοι οι δρομείς έχουν προσφέρει.

thumbnail_snf_run_2019_3.jpg

Όπως κάθε χρόνο, στις 31 Δεκεμβρίου, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ φτάνει στο απόγειο της λάμψης και της ζωντάνιας του με την περίφημη πια Παραμονή Πρωτοχρονιάς του ΚΠΙΣΝ, που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως το πρωτοχρονιάτικο ραντεβού χιλιάδων επισκεπτών κάθε ηλικίας, εντός και εκτός Αττικής. Επιπλέον του SNF RUN, το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει πατινάζ στο Κανάλι μέχρι αργά, Φωτεινές Εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ένα επικό DJ Party στην Αγορά με τον θρυλικό mod master Eddie Piller και τα καθιερωμένα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

thumbnail_snf_run_2019_4.jpg

Ο SNF RUN: 2020 FIRST RUN πραγματοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), η οποία καλύπτει όλα τα έξοδα παραγωγής του αγώνα. Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα έχει η ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος» και το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας (Sports Excellence) της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο αγώνας πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Δηλώστε εδώ τη συμμετοχή σας στο φετινό SNF RUN.

INFO:
Ελάχιστο προτεινόμενο ποσό συνεισφοράς: €5
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 2020

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ