Life in Athens

Τι θα δεις, τι θα ακούσεις και πού θα αράξεις αυτή την εβδομάδα

Netflix, σινεμά, συναυλίες και φεστιβάλ που θα κάνουν αυτήν την εβδομάδα στην Αθήνα, λίγο καλύτερη

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
le_mans_66.jpg
Οι Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ πηγαίνουν «Κόντρα σε Όλα»

Netflix, σινεμά, συναυλίες και ό,τι άλλο μπορείς να παρακολουθήσεις αυτή την εβδομάδα στην πόλη

Άλλη μια εβδομάδα πιο κοντά στον Δεκέμβριο, άλλη μια εβδομάδα με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν. Τίποτα βέβαια δεν θυμίζει γύρω μας Χριστούγεννα, αλλά δεν πειράζει. Τα events της πόλης άλλωστε είναι τόσα, ώστε να μην προλάβουμε να σκεφτούμε τις διακοπές μας. Netflix, σινεμά, συναυλίες, φεστιβάλ: Οι σκηνές της Αθήνας που μας περιμένουν και αυτήν την εβδομάδα είναι πολλές, ενώ τα δεδομένα που έχουμε από το WIND ONE για να κοινοποιούμε την παρουσία μας, είναι όπως πάντα απεριόριστα.

Αρχή με Netflix και κινηματογράφο

Maradona in Mexico
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα φτάνει στο Μεξικό για αναλάβει την Ντοράντος. Η ομάδα του καρτέλ της Σιναλόα είναι ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό και χρειάζεται ένα σοκ για να σώσει τη χρονιά. Ο Μαραντόνα αντιμέτωπος με τους δαίμονες του θα προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση. Θα τα καταφέρει; Ένα αθλητικό ντοκιμαντέρ από το Netflix με τον «Ντιεγκίτο» να αναμένεται να γίνει αρκετές φορές story από τους ποδοσφαιρόφιλους. Και για αυτούς τα δεδομένα με το WIND ONE είναι απεριόριστα.

Maradona in Mexico | Official Trailer | Netflix

Paradise Beach
Ο Μεντί αποφυλακίζεται κι έχει σκοπό να πάρει το αίμα του πίσω. Πρώτα όμως θα πρέπει να ξαναβρεί τη συμμορία του που πλέον ζει σε ένα ειδυλλιακό θέρετρο στην Ταϊλάνδη. Στο εξωτικό Πουκέρ η δράση δεν σταματά. Από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας θα το συναντήσεις στο Netflix. 

Paradise Beach (2019) - Trailer (French)


«Κόντρα σε Όλα» 
Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ πρωταγωνιστούν στο «Κόντρα σε Όλα» («Le Mans ‘66»), την αξιοσημείωτη πραγματική ιστορία του οραματιστή Αμερικανού σχεδιαστή αυτοκινήτων Κάρολ Σέλμπι (Ντέιμον) και του ατρόμητου Βρετανού επαγγελματία οδηγού Κεν Μάιλς (Μπέιλ), οι οποίοι έδωσαν μάχη ενάντια στις επιχειρηματικές παρεμβάσεις, τους νόμους της φυσικής, καθώς και τους προσωπικούς τους δαίμονες να κατασκευάσουν ένα επαναστατικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για την Φορντ και να αναλάβουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Έντσο Φεράρι στον περίφημο αγώνα των 24 ωρών του Λε Μαν στη Γαλλία το 1966.

Η ταινία «Κόντρα Σε Όλα» κυκλοφορεί στις 14 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από την ODEON

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ (LE MANS '66/FORD v. FERRARI) - TRAILER (GREEK SUBS)

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ

Πρωταγωνιστούν: Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ.


Η θεατρική πρόταση της εβδομάδας

«Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη
Ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει με δικό του κείμενο και αυτήν τη φορά είναι θεατρικό. Και όπως συνέβη και με το πρώτο του αντίστοιχο τηλεοπτικό συναντά την Κατιάνα Μπαλανίκα επί σκηνής μαζί με ένα καστ νέων ηθοποιών σε μια κωμωδία που μιλάει για την αγάπη, τις σχέσεις και φυσικά τα social media τα οποία παρεμπιπτόντως μπορείς να απολαύσεις όσο θέλεις αλλά μόνο μέχρι να ακουστεί το τρίτο κουδούνι στην παράσταση. Μην είσαι κάφρος επειδή έχεις το πλεονέκτημα των data από το WIND ONE

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ...ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ - Trailer


Και τι ακούμε;

Μιρέλα Πάχου στο Club του Σταυρού του Νότου
Από την Παρασκευή 15 Νοέμβριου και για 4 Παρασκευές η Μιρέλα Πάχου μας υποδέχεται στο Σταυρό του Νότου Plus, για να στήσουμε μαζί της το πιο ξεχωριστό πάρτι του χειμώνα. Με την αστείρευτη ενέργεια, το χαμόγελο και βέβαια το ακορντεόν της, σχεδιάζει τις ιδανικές μουσικές βραδιές, με όλα τα τραγούδια που θα θέλαμε να χορέψουμε και όλους τους καλλιτέχνες που θα θέλαμε να συναντήσουμε. Καλεσμένοι στο πάρτι της Μιρέλας είναι: ο Χρήστος Δάντης (15/11),ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μύρωνας Στρατής (22/11), ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος (29/11) και ο Μάρκος Κούμαρης (Locomondo) (6/12).

mirelapachou.jpg


Bryan Adams στο ΟΑΚΑ
Είναι από τις συναυλίες της χρονιάς.  Ο αγαπημένος Bryan Adams έρχεται στην Αθήνα να παρουσιάσει το νέο του δίσκο «Shine a Light» και να μας μαγεύσει με νέες και παλιότερες μουσικές του.  Ο κλασικός πλέον τραγουδιστής την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου έρχεται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ να μας θυμίσει όλα εκείνα που τον έκαναν σταρ.

Bryan Adams - Shine A Light


Και από Φεστιβάλ έχουμε

2ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας επιστρέφει για δεύτερη χρονιά με ακόμα πιο πλούσιο και συναρπαστικό πρόγραμμα για θεατές όλων των ηλικιών, από τις 18 έως 24 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στον κινηματογράφο Δαναός. 

paidiko_filmfest.jpg

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρεμιέρες ταινιών κινουμένων σχεδίων και live action, αφιερώματα για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, baby-friendly προβολές και μια ενότητα αφιερωμένη στην αγαπημένη των μικρών θεατών ζωντανή μεταγλώττιση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ