Life in Athens

Skate 277

Μια νέα ελληνική skate εταιρεία έσκασε μύτη στη σκηνή μας, μια δημιουργία του Βασίλη Αράμβογλου για poor, cool and beautiful people.

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 277
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
5950-13736.jpg

Μια νέα ελληνική skate εταιρεία έσκασε μύτη στη σκηνή μας, μια δημιουργία του Βασίλη Αράμβογλου για poor, cool and beautiful people.

H νέα εταιρεία, που έχει ύφος, στιλ και καλό προϊόν, πήρε το όνομα “Goodbie” και έχει σήμα ένα γαϊδουράκι, ένα τόσο ελληνικό τετράποδο! Πίσω από την καινούργια εταιρεία βρίσκεται ο εδώ και μία 20ετία γνωστός και ενεργός skater Βασίλης Αράμβογλου. Γιατί Goodbie; Γιατί είναι καιρός, όπως λέει ο Βασίλης, «να πούμε ένα “αντίο” στη μιζέρια, στην εκμετάλλευση, στους άσχετους, τους δήθεν, τους posers, σ’ αυτούς που κάνουν αρπαχτές, που παίρνουν και δεν δίνουν. Καιρός να κάνουμε κάτι καινούργιο, φρέσκο και ειλικρινές». H Goodbie είναι fun, είναι η ευχάριστη και ανάλαφρη πλευρά των πραγμάτων και αντιπροσωπεύει όλα τα απλά πράγματα που κάνουν τους skaters χαρούμενους. Ανάλογο είναι και το σλόγκαν της “For the Poor, Cool and Beautiful”. Η Goodbie κατασκευάζει skateboards και ρούχα με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και τιμή, έτσι που να μην «πονάει» η τσέπη των παιδιών που θα την προτιμήσουν, είναι εταιρεία που δημιουργήθηκε από skaters για skaters. Eκτός από σανίδια και ρούχα παράγει grip tape, ρόδες, ρουλεμάν, βίδες, μέχρι και κερί, που είναι κάτι μικρό αλλά σημαντικό για ένα skater. Η ποιότητα όλων των προϊόντων δεν υστερεί σε τίποτα από εκείνη των μεγάλων αμερικανικών εταιρειών. Στην ομάδα της νέας εταιρείας ήδη φιγουράρουν τα ονόματα των Θωμά Κολούση, Πάνου Λούπη, Ορέστη Καραγιώργη, Βασίλη Αράμβογλου και του γράφοντος. «Είναι όλοι τους», λέει ο Βασίλης, «skaters που κάνουν SKATE και όχι απλά κόλπα, με δική τους προσωπικότητα και στιλ». H σειρά σανιδιών που θα βγάλει για κάθε skater έχει το όνομα “professional idiots”, επειδή το “pro status” είναι πολύ βαρύ για να υπάρχει στην Ελλάδα. Όχι γιατί οι Έλληνες skaters δεν είναι καλοί, αλλά γιατί κανείς δεν ζει εδώ στη χώρα μας από το skate. Το γεγονός ότι κάποιος skater έχει το όνομά του πάνω σε μια σανίδα είναι καθαρά θέμα επιβράβευσης. Τα συγκεκριμένα προϊόντα θα εμφανιστούν σε επιλεγμένα μαγαζιά skateshops σε όλη την Ελλάδα και το μόνο που μένει σε εσάς είναι να τα δοκιμάσετε. Η Athens Voice εύχεται στη νέα εταιρεία καλή αρχή, με πολλά γαϊδουράκια στους δρόμους! Τι παραπάνω δηλαδή έχουν οι άλλες χώρες από εμάς; Keep on… Goodbie!

 billygee23@yahoo.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ