Life in Athens

Το Μomoa «προσγειώνεται» στην Πατριάρχου Ιωακείμ

Από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου η Αθήνα υποδέχεται το κλαμπ Momoa, με afro house, disco και ηλεκτρονική μουσική και πάρτι διάθεση.

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dybbuk_1.jpg

Η δημιουργική ομάδα του Dybbuk ανοίγει το κλαμπ Momoa στο Κολωνάκι, τη νέα dance πρόταση της πόλης.

Ο άνθρωπος πίσω από το Dybbuk, η Έφη Μωράκη, φέρνει ένα νέο brand στην πόλη, το Momoa. Κάπου γνώριμα. Στην Πατριάρχου Ιωακείμ. Εκεί έχει στηθεί ένα διαφορετικό «σπίτι». Το πάρτι, κάθε Παρασκευή, Σάββατο, αλλά και Κυριακή, μεταφέρεται στο σαλόνι του Momoa, ανάμεσα σε χρώματα, γκλίτερ και cosy γωνίες. Όταν θα κατέβεις για πρώτη φορά τις σκάλες του, θα νιώσεις αυτήν τη νέα εμπειρία. Μέσα σε όλα αυτά, οι καλλιτεχνικές επιλογές του σκηνοθέτη του Αντώνη Καλογρίδη δίνουν μια διαφορετική glam αισθητική στον χώρο της Πατριάρχου Ιωακείμ 37.

dybbuk_3.jpg

Μουσικές με vocal στοιχεία, μελωδίες, afro house και disco έρχονται να προστεθούν στα βράδια σου. Ο Thodoris Triantafillou έρχεται, επίσης, στο Momoa με το το εβδομαδιαίο concept party Space Paradise, κάθε Σάββατο, πηγαίνοντας από τον παράδεισο στο διάστημα. Resident του Momoa έχει αναλάβει ο DJ Pappa.

Save the spot: Πατριάρχου Ιωακείμ 37. Το Momoa, αυτό το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, περιμένει να σε φιλοξενήσει για πρώτη φορά. Και θα σε περιμένει κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από νωρίς το βράδυ, εισάγοντας έτσι μια νέα μέρα και πρόταση στο αθηναϊκό nightlife.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ