Life in Athens

Τι θα δεις, τι θα ακούσεις και πού θα αράξεις αυτή την εβδομάδα

Netflix, σινεμά, συναυλίες και φεστιβάλ που θα κάνουν αυτήν την εβδομάδα στην Αθήνα, λίγο καλύτερη

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mv5bnjy2mjaxmjc2ml5bml5banbnxkftztgwmjcxnju5ode._v1_sx1500_cr001500999_al_.jpg

Netflix, σινεμά, συναυλίες και ό,τι άλλο μπορείς να παρακολουθήσεις αυτή την εβδομάδα στην πόλη

Εβδομάδα που ξεκινά με τριήμερο δεν μπορεί παρά να είναι μια καλή εβδομάδα και αυτή που έρχεται είναι μία τέτοια. Οι τυχεροί φεύγουν ταξίδι τις πρώτες μέρες από τη νέα εβδομάδα, αλλά… οι πιο τυχεροί θα μείνουν στην Αθήνα και θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στις παρακάτω σούπερ επιλογές στο χώρο του θεάματος και της διασκέδασης.

Και αν το άγχος σου είναι τι να πρωτοδιαλέξεις ανάμεσα σε όλα τα θεάματα, μην σκας. Έχεις την ευκαιρία να το συζητήσεις όσο θες. Άλλωστε σε αυτήν την πόλη μπορεί τα events να μην σταματούν ποτέ, όμως το ίδιο συμβαίνει και με τα data του WIND ONE, μια ολοκληρωμένη εμπειρία επικοινωνίας, διασκέδασης και εξυπηρέτησης.

Τι θα δούμε σε Netflix και κινηματογράφους;

Peaky Blinders, 5η σεζόν
Επειδή οι μέρες έχουν περάσει και τα spoilers σιγά σιγά θα κάνουν την εμφάνισή τους, μην χάσετε την 5η σεζόν των αγοριών από το Μπέρμιγχαμ. Η αδρεναλίνη δεν πέφτει, ο Τόμας Σέλμπι μπλέκει για τα καλά στην πολιτική και το κραχ της Νέας Υόρκης ταράσσει κι άλλο τα νερά. 

Peaky Blinders | Season 5 Trailer | Netflix

«Terminator: dark fate»
Και μπλοκμπάστερ έχουμε. Το «Terminator: dark fate» έρχεται από τις 24 Οκτωβρίου και το τρέιλερ μιλάει από μόνο του. Απλά δεν παραγγέλνει ποπ κορν, περιμένει από εμάς.

Terminator: Dark Fate - Official Trailer (2019) - Paramount Pictures

H Mάχη της Επικράτησης
Πόσο συναρπαστικό μπορεί να είναι το παρασκήνιο πίσω από την γέννηση του ηλεκτρικού ρεύματος; Ακούγεται αρχικά βαρετό και αδιάφορο, ίσως να έχει κάποιο ενδιαφέρον για τους ιστορικούς της επιστήμης ή έστω για τους ακαδημαϊκούς.

The Current War/ Η Μάχη της Επικράτησης

Και όμως, είναι μια ιστορία για τον προσωπικό ανταγωνισμό μεταξύ δύο εμβληματικών προσωπικοτήτων, του Τόμας Έντισον και του Τζορτζ Γουέστινγκχαουζ, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων γεγονότων και τη μυστική εφεύρεση της ηλεκτρικής καρέκλας, τον βίαιο θάνατο ενός ανθρώπου και την άφιξη ενός μοναδικού επιστημονικού ταλέντου από τη Σερβία, του Νίκολα Τέσλα.

Η θεατρική πρόταση της εβδομάδας

«Mute» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μετά από ένα σερί παραστάσεων στις οποίες μίλαγε ακατάπαυστα (όποιος έχει δει το «Πέτρες στις Τσέπες του» καταλαβαίνει) αποφασίζει να κλείσει το στόμα του. Και με τη βοήθεια της Σοφίας Πάσχου στη σκηνοθεσία να ανεβάσει το «Mute» μια από τις παραστάσεις που το θεατρόφιλο κοινό περιμένει με ανυπομονησία. Παρεμπιπτόντως, στην παράσταση απαγορεύεται η χρήση κινητού όποτε ακόμη και αν γνωρίζεις για τα απεριόριστα τα data του WIND ONE, μην παρασυρθείς και αναζητήσεις την ολοκληρωμένη εμπειρία επικοινωνίας, διασκέδασης και εξυπηρέτησης που σου προσφέρει εκείνα τα 65 λεπτά. Αλλά, φρόντισε τα αξιοποιήσεις αργότερα μοιραζόμενος τις σκέψεις σου για την παράσταση. 

img_2592_1_0.jpg
© Δομινίκη Μητροπούλου

Τι ακούμε όμως;

Χειμερινοί Κολυμβητές στο Half Note Jazz Club
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίζονται για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Ηalf Νote. Σε τέσσερις μέρες από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου ως και τη Δευτέρα 28 θα καλύψουν αφ’ ενός το ρεπερτόριό τους των 50 χρόνων της μουσικής τους διαδρομής, και χρονικά και θεματικά, με τραγούδια από τη δισκογραφία τους συμπεριλαμβανομένων ανέκδοτων τραγουδιών, αλλά και τραγουδιών που δεν έχουν ακουστεί ποτέ στις συναυλίες τους.

Χειμερινοί Κολυμβητές - Συχνάζεις στο μικρό καφέ - Official Audio Release

Η Νικόλ Σαραβάκου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου
Η Νικόλ Σαραβάκου ξεκινάει τις χειμερινές της εμφανίσεις στο μόνιμο Αθηναϊκό της στέκι, τον Σταυρό του Νότου, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στην Κεντρική Σκηνή για μια εμφάνιση, που θα συνεχίσει τον Δεκέμβρη στο club.

Νικόλ Σαραβάκου - Στην Πόλη Της Ταχύτητας - Official Music Video

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Μαραθώνιος Ταινιών» στην Καλλιθέα
Από τις 16 ως τις 27 Οκτωβρίου ο Κινηματογράφος «ΚΑΛΥΨΩ» στην Καλλιθέα φιλοξενεί 235 ταινίες από 48 χώρες και μας καλεί σε έναν Μαραθώνιο ταινιών. Και όποιος αντέξει!
amiff-afisa-1.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ