Life in Athens

Πώς μπορείς να βρεθείς ταυτόχρονα σε τρία event; Στο τριπλό party του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ!

Τρία πάρκιγνκ, τρία διαφορετικά πάρτι σε μια γωνιά της πόλης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
61719741_2799847103419815_1309833698064990208_n_edited.jpg

#Followthefox και τρία ξεχωριστά πάρτι σε περιμένουν στο Γκάζι με τον ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις 20:30!

Οι πρώτοι καύσωνες του καλοκαιριού έχουν ήδη φτάσει και με το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος να έχει περάσει, όλοι έχουμε σιγά-σιγά αρχίσει να ψάχνουμε τις σύντομες αποδράσεις μέσα στην πόλη. Μικρές ευκαιρίες που να μπορούν να μας θυμίσουν τι θα πει καλοκαίρι ακόμη και στην Αθήνα. Events που διακρίνονται για τη διαφορετικότητά τους και ξεχωρίζουν ανάμεσα στην καθημερινότητα και την φασαρία της πόλης που αγαπάμε. Την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Γκάζι, δεν θα γίνει ένα τέτοιο event, αλλά τρία και μάλιστα μαζεμένα!

poster_revised_2.jpg

Ο αγαπημένος ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ αυτήν την Πέμπτη ετοιμάζεται για ένα τριπλό event από τις 20:30 σε τρία πάρκινγκ! Ναι, καλά διάβασες, το πιο massive street party αυτό το καλοκαίρι έρχεται σε τρία πάρκινγκ στη συμβολή των οδών Βουτάδων και Ιεροφάντων πίσω από την Τεχνόπολη στο Γκάζι και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις την αλεπού να σου δείξει το δρόμο.

Στο main stage, για το ζέσταμα, θα παίζει ο DJ STIGMA και μαζί θα είναι οι freestyle dancers Unity Vybz powered by Breakin' Bad ενώ στο main act θα κουνηθούμε με hip-hop ρυθμούς με μια μεγάλη συναυλία από τον Μικρό Κλέφτη! Μηλοκλέφτης και Μικρός Κλέφτης, μαζί για ένα βράδυ που θα... κλέψει τις εντυπώσεις δηλαδή (έλα πες χαμογέλασες έστω και λίγο με τη ρίμα). Στο δεύτερο stage αρχίζουν οι εκπλήξεις και οι αλεπουβόλτες (θα καταλάβεις, θα καταλάβεις). Εκεί ακολουθούμε όλοι την αλεπού σε πιο artistic μονοπάτια με Graffiti artist που θα μας συναρπάσει με φανταστικά και πρωτότυπα σχέδια. Πιο δίπλα θα μας περιμένει ένα station από τους PIY Silkscreen για να τυπώσουμε t-shirt με τα πιο cool σχέδια από τους Dark Side Tattoo Society. Εμείς λέμε να τυπώσουμε κάτι σε… αλεπού!

Kαι κάπου εκεί έρχεται και το τρίτο πάρκινγκ ή μάλλον το τρίτο stage, που αφορά τους πιο σινεφίλ της παρέας. Εκεί, θα υπάρχει το Outdoor Screening lounge, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με καθίσματα και παλέτες όπου μαζί με έναν παγωμένο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ μπορούμε να παρακολουθήσουμε videos με tricks και γενικό footage από ομάδες που θα έχουμε μαζί μας (Taken-BMX, Slut-Boardshop).

Φυσικά δεν θα μείνουμε μόνο στα stunts επί της οθόνης αλλά θα τα δούμε live γιατί παράλληλα με τα events θα υπάρχουν trick ramps, indo boards, activations και fun games όπου οι ίδιοι θα κάνουν stunt και θα μας ανοίξουν την όρεξη για παγωμένο Μηλίτη!

Γι’ αυτό, μην το σκέφτεσαι πολύ. Την Πέμπτη 20/6 σκασ' το από τα ίδια και τα συνηθισμένα και έλα στο Γκάζι, στο τριπλό πάρτι του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ στις 8.30 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο! Ακολούθησε την αλεπού και έλα να παρτάρουμε the Milkokleftis’ way!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ