Life in Athens

Το ραντεβού των bmxάδων στην Αθήνα αυτή την Κυριακή

Το Sunday Cruise επιστρέφει

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Sunday Cruise επιστρέφει για μια ακόμη σεζόν για να ενώσει τη σκηνή του Bmx τόσο σε Αθήνα όσο και στην επαρχία. Η ιδέα ξεκίνησε σαν ένα αυθόρμητο gathering των bmxαδων σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας αρχικά, για ενα street session κάποιες Κυριακές του χρόνου, γρήγορα όμως έγινε θεσμός και ξέφυγε απο τα στενά γεωγραφικά πλαίσια της Αττικής, με σκηνές της επαρχίας οπως ο Βόλος και η Πάτρα να το αγκαλιάζουν και να δίνουν το παρόν την περασμένη χρονιά.

«Φέτος για τα εκτός Αττικής events δώσαμε προτεραιότητα σε μέρη που τα bmx events δεν ειναι συχνό φαινόμενο, έτσι στο πρόγραμμα για αυτή τη χρονιά μπήκαν τα Γιαννενα και το Ηράκλειο της Κρήτης. Σταθερά στην Αθήνα θα γίνουν 4 events, ένα για κάθε γωνιά του λεκανοπεδίου, όπως και το καθιερωμένο πλέον bmxday στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας bmx τον Ιούλιο στο κέντρο της Αθήνας» εξηγούν οι εμπνευστές του.

«Επίσημη έναρξη του Sunday Cruise 2019 την Κυριακή 17 Μαρτίου με ραντεβού στον ηλεκτρικό του ΟΑΚΑ (σταθμός Ειρήνη) στις 2 το μεσημέρι και από κει μετά από κάποιες στάσεις σε τριγύρω spots θα καταλήξουμε στην πλατεία του Χαλανδρίου. Η συμμετοχή των χορηγών για φέτος ξεπέρασε καθε προσδοκία δίνοντας μας τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε το event μας με κάποιες εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες» εξηγούν.

«Ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά που έχουν στηρίξει με την παρουσία τους το Sunday Cruise σε Αθήνα και επαρχία, όπως επίσης και τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια τους στο σχεδιασμό και την εκτέλεση των events, το Μοnster Energy Greece που είναι δίπλα στο event από την πρώτη μέρα, το SneakerCage, το Sneaker blog Overhype.gr, το DarksideTattooSociety, την HVNT clothing, το Βronco bar, το Barber Rules και το Gorilla Shop στο Χαλάνδρι και φυσικά την Athens Voice για την απλόχερη βοήθεια στο κομμάτι της επικοινωνίας για δεύτερη σεζόν. See you out there!» καταλήγουν.