- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γίναμε άνω κάτω και φέτος στο Κουκάκι
Ένα κινηματογραφικό street party με μασκαράδες, τύμπανα, σουινγκ και καλαμάκια
Προσωπικά δεν θυμάμαι την τελευταία χρονιά που ο καιρός ζέστανε ακριβώς όταν το ημερολόγιο άλλαξε σελίδα από χειμώνα σε άνοιξη, και αυτός είναι ο βασικός λόγος που ήδη αγαπώ τον φετινό Μάρτιο. Ο ήλιος κορδώθηκε ανενόχλητος σε έναν γαλανό ουρανό με τον ερχομό του νέου μήνα και οι παγωμένες θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών εξαφανίστηκαν, σαν να μην συνέβησαν ποτέ. Φαινόμενο του θερμοκηπίου, κλιματική αλλαγή, βέβαιη καταστροφή του πλανήτη, θα σκεφτείς εσύ. Sneakers και γρανίτες θα σκεφτώ εγώ. Μάντεψε ποιος πέρασε καλύτερα το Σάββατο!
Τα φετινά κουκακιώτικα ΑνΑΚαΤώΜαΤα λοιπόν έγιναν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, με την θερμοκρασία να σε προκαλεί να μείνεις έξω εώς τις πρώτες πρωινές ώρες, καλωσορίζοντας την Αποκριά. Και να βγάλεις ακόμα και την ζακέτα σου, αν χορέψεις έστω και λίγο.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ο πεζόδρομος της Γεωργίου Ολυμπίου έστησε ένα τεράστιο πάρτι, με την ενεργή συμμετοχή όλων των καταστηματαρχών, την συγχρηματοδότηση του Δήμου Αθηναίων και την καλή διάθεση όλων όσων μασκαρεύτηκαν και περπάτησαν μέχρι εκεί.
Πάγκοι με καλαμάκια και μπίρα, hot dogs και τσικουδιά αποτέλεσαν το μενού της βραδιάς ενώ η μουσική υπόκρουση εναλλασσόταν συνεχώς από παραδοσιακούς ρυθμούς σε ροκ και σουινγκ κομμάτια, νησιώτικα, κρητικά, pop και το κλασικό κετελαπονγκο κετελαπονγκο, γιατί αλλιώς πάρτι δεν γίνεται. Περάσαμε ωραία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην αυλή του Black Duck Athens, ο τραγουδοποιός έκλεισε τα Secret Garden Live Sessions με χιούμορ, ιστορίες και μελωδίες κάτω από τα φώτα των κινητών
Δύο ώρες με λιτές ενορχηστρώσεις, απρόσμενες διασκευές και προσωπικές ιστορίες στα Secret Garden Live Sessions της Athens Voice και του Voice Radio
Μια ξενάγηση στα εμβληματικά γλυπτά, στα μαυσωλεία και στους τάφους των ανθρώπων που σημάδεψαν τη νεότερη ελληνική ιστορία
Νέα τραγούδια, αγαπημένα κομμάτια και απρόσμενα mash-ups στη δεύτερη βραδιά των Secret Garden Live Sessions στο Black Duck Athens
Nefleli και Lefty εγκαινίασαν το μουσικό τετραήμερο με ένα εκρηκτικό καλοκαιρινό live στην Πλατεία Κλαυθμώνος
Σχόλασες; Την Παρασκευή 10 Ιουλίου το after work party ξεκινά στο Sync Athens
Ένα σταθερό, πλέον, καλοκαιρινό ραντεβού για την πόλη
Τέσσερις βραδιές, τέσσερα διαφορετικά lives, ένας καλοκαιρινός κήπος στο κέντρο της Αθήνας
H συνολική επένδυση ανέρχεται σε περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ
Ένα από τα σούπερ σημεία της πόλης από τα οποία βλέπεις την Ακρόπολη στο πιάτο, φιλοξενεί διαφορετικά σώου κάθε βράδυ, όλα με την ίδια επιτυχία, και με την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παντελή Αμπαζή.
50 σημεία της πόλης και 7 Δημοτικές Κοινότητες μετατρέπονται σε μία ανοιχτή σκηνή
Ο αρχιτέκτονας μιλά για την Αθήνα που αλλάζει
Η εκμετάλλευση του αστικού χώρου, η ποιότητα ζωής και η μείωση της εξάρτησης από τα ιδιωτικά οχήματα
Η απόφαση ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της 22ας Ιουνίου 2026
Παρέες, cocktails, μουσική και η Πλατεία Καρύτση στα καλύτερά της
Άλλοι περίμεναν τον συρμό, άλλοι το "Mad about it"
Σάββατο 27 Ιουνίου, από τις 17:00 έως τις 20:00, στο Surf and Earth
Οι τιμές σε ξαπλώστρες, παγωτό και σινεμά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.