Life in Athens

Τα μεγαλύτερα street dance battles του κόσμου έρχονται στην Ελλάδα

Ετοιμάσου να γίνεις κριτής στο Red Bull Dance Your Style!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_ap-1vcnvk3pn2111_news.jpg

Το Red Bull Dance Your Style, ο διαγωνισμός εκείνος που ενώνει χορευτές και κοινό με έναν τρόπο μαγικό και για τις δύο πλευρές, επιστρέφει με δύο events- προκριματικούς και φανταστικά moves κάθε είδους. Ένας street dance διαγωνισμός με όλα τα χορευτικά είδη, 16 προσκεκλημένους χορευτές σε κάθε προκριματικό – Αθήνα (Μετρό Κεραμικός) στις 06/04 και Θεσσαλονίκη στις 04/05 – και μια τελική μάχη με οκτώ φιναλίστ από κάθε προκριματικό στις 01/06 στην Αθήνα.

thumbnail_ap-1vkct4aa52111_news.jpg

Το Red Bull Dance Your Style είναι ο χορευτικός διαγωνισμό της χρονιάς και φέτος μπορούν όλοι να δώσουν την ψήφο τους on spot στον dancer που επιθυμούν! Αυτός ή αυτή, θα πάρει το χρυσό εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό στο Παρίσι, όπου θα αναμετρηθεί με τους εκπροσώπους των 30 χωρών που συμμετέχουν.

Λίγα λόγια για το Red Bull Dance Your Style
To Red Bull Dance Your Style πρωτοεμφανίστηκε στην Γαλλία το 2011 συγκεντρώνοντας μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών -και μη- χορευτών στα 1vs1 battles. Πρόκειται για μια μοναδική χορευτική πρόκληση στην οποία φέτος συμμετέχουν περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, και που κορυφώνεται στον παγκόσμιο street dance τελικό, όπου θα αναδειχθεί ο κορυφαίος του κόσμου.

thumbnail_ap-1vcnwf3vh2111_news.jpg

To Red Bull Dance Your Style στηρίζει την ελευθερία των χορευτών που μπορούν να εκφραστούν απόλυτα και να αναδείξουν τα skills και την προσωπικότητά τους μέσα από τα 1vs1 battles. Ο διαγωνισμός αυτός είναι διασκεδαστικός, χαλαρός και απρόβλεπτος χωρίς την πίεση μιας κριτικής επιτροπής καθώς ο νικητής αναδεικνύεται από τις ψήφους των θεατών. Δεν υπάρχουν έτοιμες χορογραφίες και οι χορευτές πρέπει να ξεσηκώσουν το κοινό προσαρμόζοντας γρήγορα το style τους στην απρόβλεπτη μουσική υπόκρουση από πρόσφατα hit αλλά και αγαπημένα old time classics. Εκείνος/η με τα πιο cool βήματα που θα εναρμονιστούν με τον ρυθμό, τους στίχους και τα όργανα αλλά που θα κερδίσει και την ψήφο του κοινού, θα στεφθεί νικητής/τρια!

thumbnail_ap-1vnpc9x4w2111_news.jpg

Για να απολαύσεις και εσύ το Red Bull Dance Your Style αλλά και να κρίνεις ποιος θα περάσει στον τελικό, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μαζέψεις την παρέα σου και να ζήσεις την εμπειρία από κοντά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ