Life in Athens

Polar Skateboards

Σκανδιναβικές σανίδες

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51457-105224.jpg

Σουηδία, μια χώρα που πραγματικά διαφέρει σε όλα τα επίπεδα. Πόσο δύσκολo είναι για έναν skater 6 μήνες το χρόνο να αντιμετωπίζει το κρύο και το χιόνι; Είναι πραγματικός εφιάλτης και σίγουρα το όλο τοπίο μας θυμίζει διακοπές Χριστουγέννων. Ο θρύλος της περιοχής που ακούει στο όνομα Pontus Alv, από το 1988 μέχρι σήμερα, αντιπροσωπεύει το Ευρωπαϊκό street skateboarding ταξιδεύοντας σε όλο τον πλανήτη.

Ήταν μέσα στη δεκάδα με τους πρώτους Ευρωπαίους που έκαναν καριέρα στην Καλιφόρνια το 1996. Το να ενταχτείς σε Αμερικάνικο skate Brand εκείνη την εποχή ήταν ακατόρθωτο. Θυμάμαι καθαρά το πώς ξεχώριζε ο τρόπος που χαιρόταν την πόλη με το skate του. Ο Pontus έχει καθαρά καλλιτεχνικό χαρακτήρα και στυλ που δεν περνά απαρατήρητο. Εκτός από το ταλέντο του πάνω στην σανίδα, κινηματογραφεί και μοντάρει ταινίες skateboard που μπορούν να δουν όλοι με τρομερό ενδιαφέρον.

n

n

Το φωτογραφικό του μάτι δεν απέχει από επαγγελματία, οι ταινίες του έχουν βραβευτεί με σημαντικούς τίτλους από το «Transworld skateboard magazine» & «Bright European skateboard Awards» για την σκηνοθεσία και το μοντάζ. Έχει ακόμη εκθέσει δουλεία του σε αρκετές γκαλερί σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα εδώ και δύο χρόνια ο Pontus έχει δημιουργήσει μια skateboard εταιρεία που ακούει στο όνομα Polar και πραγματικά το όλο στήσιμο του brand από το λογότυπο, τα προϊόντα, τα γραφικά τον σανιδιών και το promo έχει ένα διαφορετικό αέρα που σε κερδίζει.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα το παιδί θαύμα κατάφερε να ανεβάσει την εταιρεία του σε παγκόσμιο επίπεδο με αποτέλεσμα να αποκτήσει άπειρους θαυμαστές και να ενταχτεί μέσα στα 25 καλύτερα brands του κόσμου. Λίγο αργότερα κέρδισε το βραβείο “Brand of the Year” στα Bright European skateboard Awards το 2013.

n

n

Μην ξεχάσω να αναφέρω και το κατασκευαστικό του ταλέντο σε ιδιαίτερα D.I.Y. bowls. Πλέον έχει γεμίσει κάθε σημείο του πλανήτη (εκτός από το δικό μας) με τέτοιες κατασκευές που χορηγούν μεγάλα brands του skateboard.

n

Για όλους εσάς που είστε fans του συγκεκριμένου brand σας μεταφέρω ότι το AYCE που εδρεύει στην οδό Τσακάλωφ 30 στο Κολωνάκι απέκτησε την αντιπροσωπία της Polar και τα πρώτα φιλετάκια έχουν κάνει την εμφάνιση τους και σας περιμένουν.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε της μοναδικές ταινίες του Pontus για να νιώσετε την διαφορετικότητα και το όραμα του μοναδικού καβαλάρη.

PROPS TU PONTUS!!!

 

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.