Life in Athens

Ένα χαμόγελο σε μια Ελλάδα που βουλιάζει

Νέο κλιπάκι των Γιάννη Γρυπαίου και Αλέξανδρου Πιτούλη

Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σήμερα σας παρουσιάζω δύο πρόσωπα που προέρχονται από την δική μας πιάτσα. Ο Γιάννης Γρυπαίος και ο Αλέξανδρος Πιτούλης από μικρή ηλικία είχαν λατρεία να κινηματογραφούν όμορφες καταστάσεις μαζί με την παρέα τους την ώρα που έκαναν skate και snowboard. Έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια ελληνικά skate και snowboard video με το όνομα "Silent Progression 01 & Raised Wrong/foul house" σε συνεργασία με τον Δημήτρη Μανιάτη. Σήμερα ασχολούνται με την σκηνοθεσία και την παραγωγή συνεχίζοντας την συνεργασία τους, όπως τον παλιό καλό καιρό. 

n

Γιάννης Γρυπαίος

Το παρακάτω βίντεο είναι μια ταινία μικρού μήκους με τους Γιάννη Μποστατζόγλου και τον Θανάση Τσαλταμπάση σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το Clip αναφέρεται στην Ελλάδα της κρίσης χωρίς να ξεχνάει το χιούμορ, καθώς βασικός σκοπός των δύο φίλων είναι να προσφέρουν ένα χαμόγελο σε μια Ελλάδα που βουλιάζει σε όλο αυτό το παγκόσμιο κόλπο. Το βίντεο απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες που εδώ και 6 χρόνια βιώνουν, ο καθένας ξεχωριστά, τις δυσκολίες της κρίσης. Μέσα σε όλο αυτό επεμβαίνει το black humor μαζί με την σάτιρα ελπίζοντας ότι στο τέλος θα προσφέρει ένα απλό χαμόγελο σε όλους.

n

Αλέξανδρος Πιτούλης

Η Athens Voice σάς παρουσιάζει την ολόφρεσκη δουλεία του Γιάννη και του Αλέξανδρου. Το clip δεν έχει σχέση με την σανίδα. Τα σχόλια που ακούμε είναι αρκετά θετικά και ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον. Μην ξεχνάτε τα παλιά σας λημέρια guys!

Official Website: www.griechenlandfilm.com

Silent progression 



Ακολουθούν οι δύο παλαιότερες ταινίες των Γιάννη Γρυπαίου και Αλέξανδρου Πιτούλη!

Raised Wrong