- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Επιστρέψαμε και ζήσαμε τέρμα 90s, μωρό μου!
Το Reebok Classic έδωσε το «παρών» στο Release Athens Festival 2018
Για όσους δεν έζησαν την τρέλα των 90s στην Αθήνα, ναι, η πόλη ήταν συντονισμένη με το «κύμα», και ναι, χορέψαμε, φωνάξαμε και στροφάραμε. Γιατί τα 90s καλοκαίρια ήταν διαπλανητικά, κεφάτα, η μουσική και η χαρά των φεστιβάλ ταξίδευαν ελεύθερα. Είχες ανάγκη μόνο από ένα ζευγάρι Reebok, που ήταν cool να τα φοράς παντού. Για να τριγυρνάς στην πόλη. Για να χορεύεις στην πόλη! Σε πήγαιναν στο σωστό μέρος. Στη σωστή συναυλία. Και στη σωστή στιγμή. Εμείς τα φορούσαμε συνέχεια και ζούσαμε σε ένα συνεχές reload χορού, καλοκαιριού και διάθεσης.
Από τα 90s έως σήμερα, που το ημερολόγιο γράφει 2018, νομίζεις πως πέρασαν πολλά χρόνια; Δίκιο έχεις. Αλλά και δεν έχεις, γιατί ναι μεν πίσω στα 90s το Rapide ήταν ένα πολύ επιτυχημένο running παπούτσι, τώρα όμως επανήλθε στο προσκήνιο ως sneaker από τη Reebok Classic. Music lovers, sneaker lovers, είμαστε συνδεδεμένοι! Αυτό είναι και το μήνυμα του Reebok Classic που... κλασικά έδωσε το «παρών» στο Release Athens Festival 2018. Στο μεγάλο μουσικό φεστιβάλ της Αθήνας, που ζήσαμε παρέα με UB-40, Thievery Corporation, Richard Ascroft και Reebok Classic. Και που το έζησες κι εσύ, αφού σε είδα να περνάς από το σταντ της Reebok.
Να χορεύεις μαζί με τα φοβερά Reebok kids, που «ξεσήκωσαν» τον κόσμο με τα 90s dancing moves μέσα στη so cool, τεράστια 90s τηλεόραση. Ναι, σε είδα εκεί όπου τσέκαρες το Reebok Rapide, σε χάζευα να ποζάρεις σε τρελά μπούμερανγκ βιντεάκια και να μυείσαι ως νεότερος ή να θυμάσαι ως παλαιότερος την κουλτούρα αυτού του brand, που θαρρείς και γεννήθηκε για να υπάρχει σε συναυλίες και φεστιβάλ. Σαν ημερολόγιο-υπενθύμιση ήταν το Booth της ReebokClassic @ Release Athens Festival 2018: cool sneaker, cool φεστιβάλ!
Ήταν ο συνδυασμός του αλάνθαστου στιλ από το παρελθόν και ο ιπτάμενος τζετ σχεδιασμός για το καλοκαίρι 2018, που σε έκανε να κολλήσεις εκεί, στο Reebok Rapide περίπτερο. Ήταν αυτό που έσκασε σε τέλειους χρωματικούς συνδυασμούς: λευκό με κόκκινες ή μπλε πινελιές, μαύρο τέρμα με κόκκινες, μπλε, μωβ, πινελιές, ροζ και γαλάζιο να έχεις να διαλέγεις. Μουσική, χρώματα, sneaker, φεστιβάλ, έντονη ζωή και χαρά, περιπέτεια και Reebok Classic για πάντα, μωρό μου!
Οι 4 χρωματικοί συνδυασμοί του Rapide υπάρχουν διαθέσιμοι στο reebok.gr και στα καταστήματα Sneaker 10.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποχαιρετά το κοινό του με έξι τελευταίες βραδιές και ένα μεγάλο φινάλε στις 7 Νοεμβρίου
Αν όλοι μας είμαστε η πόλη, τότε ποια θέση διεκδικούμε μέσα σε αυτήν;
«Γεμίζουμε με πράσινο πλατείες και γειτονιές της Αθήνας», το μήνυμα Χάρη Δούκα
Τα νέα γραφεία της Επιτροπής στο The Ellinikon Sports Park και η συνεργασία που φέρνει στο προσκήνιο την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη
«Το 1942 κατοικούσε και ίδρυσε την πρώτη σχολή Θεάτρου Τέχνης ο Κάρολος Κουν»
Τρέξαμε, παίξαμε, δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας και περάσαμε καλά σε μια Κυριακή που τα είχε όλα
Ένα ανθισμένο δέντρο και μια γυναικεία φιγούρα μεταμορφώνουν την όψη ενός κτιρίου σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης
Γιατί το καλοκαίρι συνεχίζεται στα ατίθασα βράδια της Πέμπτης που δεν περιμένουν να πάει Σάββατο για να ξεδώσουν
Το γλυπτό του Θανάση Απάρτη τοποθετήθηκε στην πλατεία του Αγίου Σώστη
Δείπνο μέσα σε bubbles, το πιο μικρό Ταϊλανδέζικο της πόλης και ένα ξεχωριστό τατουατζίδικο
Εκεί θα βρεις Traditional, Japanese, black & grey, fine line, illustrative και custom classic tattoo
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Φέτος γίνεται το έλα να δεις από έργα, οι περισσότεροι δήμοι το ’χουν βάλει σκοπό να μας ταλαιπωρήσουν
170 tattoo artists, live δράσεις και τρεις μέρες αφιερωμένες στην τέχνη της δερματοστιξίας
Ποιοι μεγάλοι οδικοί άξονες βρίσκονται στα όριά τους, σύμφωνα με τον συγκοινωνιολόγο
Δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 6 έως 12 ετών από τον ΟΠΑΝΔΑ σε πέντε Κέντρα Μάθησης
Το νέο ραντεβού για το πάρτι της ΑTHENS VOICE και του VOICE RADIO στο Ploes Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο
Τα θετικά και τα αρνητικά της πρωτεύουσας
Κάτι μου προκαλούν τα πεθαμένα σινεμά, ένα σφίξιμο παράξενο και βαθύ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.