Life in Athens

Οι Δευτέρες της “NIGHT SB”

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 283
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
435-131.jpg

Η κοινότητα των skaters από εδώ και στο εξής απέκτησε τη δική της βραδιά, αφιερωμένη στην κουλτούρα μας. Τη Δευτέρα 30/11 ξεκίνησε η πρώτη Night SB στο μπαρ OGI, Ωγύγου 9, στην περιοχή του Ψυρρή.

Πρόκειται για ένα καθαρότατο skateboarding party που όλοι, μικροί, μεγάλοι, γνωστοί, άγνωστοι, είναι καλεσμένοι για να διασκεδάσουν μαζί, να πιουν, να έρθουν κοντά ο ένας στον άλλο, να μιλήσουν, να ανταλλάξουν τα νέα τους. Η μουσική είναι επιλεγμένη από τα αγαπημένα μας skate videos, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα, για όποιον θέλει, να ανέβει στα decks και να παίξει. Προτζέκτορας θα προβάλλει ελληνικά και ξένα βίντεο. Θα πραγματοποιηθούν αρκετοί διαγωνισμοί για το κοινό, νικητές θα αναδεικνύονται όσοι καταφέρνουν να βρίσκουν σε ποιο βίντεο ανήκει κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι, κερδίζοντας δωράκια. Χαλαρά κάθε 15 μέρες η Δευτέρα θα είναι η μέρα συνάντησης για όλους μας. Την αφίσα κάθε βραδιάς θα μπορείτε να τη βρείτε στις σελίδες: Tekmor.gr/ Colorskates.com/ flipsidemag.com/ thespot.gr. Ραντεβού κάθε δεύτερη Δευτέρα του μήνα εκεί.

Ήρθε το καινούργιο FLIPSIDE

Το νέο τεύχος του αγαπημένου μας free press για το skate κυκλοφόρησε, και είναι γεμάτο με ενδιαφέρουσα θεματολογία. Ανάμεσα στα άλλα θέματα μη χάσετε την παρουσίαση του νέου ελληνικού βίντεο “Borrowed Time (behind the scenes)” που έχει πια μπει στην τελική ευθεία. Mέσα στις σελίδες του νέου τεύχους θα βρείτε αρκετό υλικό των skaters που έχουν κύρια parts, καθώς και συνέντευξη του δημιουργού του, Κώστα Μάνδυλα. Διαβάστε ακόμα το μεγάλο αφιέρωμα «2000-2010: Δέκα χρόνια skateboarding στην Ελλάδα», ένα πολυσέλιδο κομμάτι με τα σημαντικότερα πρόσωπα, τα μεγαλύτερα events που έχουν γίνει, την ελληνική βιντεοθήκη, καθώς και τα πρόσωπα στα οποία ποντάρουμε για το μέλλον. Στο εξώφυλλο φιγουράρει ο Θανάσης Φλόκας, ένα νέο ταλέντο που υπόσχεται πολλά. Κυκλοφορεί σε όλα τα γνωστά skateshops.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

• Το ολόφρεσκο καθαρό skateboarding μαγαζί Pure skate shop, που βρίσκεται στον πεζόδρομο του Αμαρουσίου, απέκτησε δύο νέα μέλη στο team του. Μαζί με τον Κωσταντίνο Μαυρίδη προστέθηκαν ο Giorgio Armani Ζάβος και ο Γιώργος Παπαδημητρίου.

• Η Master s.a. επέλεξε το φίλτατο skater Κώστα Μάνδυλα για team manager. Ό,τι καλύτερο για τον Κωστάρα, που έχει δώσει όλο του το είναι στη σκηνή μας κάνοντας skate, καλύπτοντας το μεγάλο κενό της βίντεο παραγωγής, ασκώντας τις γραφίστικες ικανότητές του, το κρυφό φωτογραφικό του ταλέντο. Είμαστε σίγουροι ότι ως manager θα δώσει το καλύτερο κομμάτι του εαυτού του.

• Μετά από αρκετό καιρό αποχής, η Element Skateboards εμφανίζεται με νέο αίμα στο team της. Σημειώστε ονόματα: Τάσος Γιάννος, Βαγγέλης Μαραγκουδάκης (skater-filmer), Αλέξης Μασμανίδης (skater-montage), Γιάννης Κούτρας και Στέφανος Κέκης (filmer). Το νέο τους βίντεο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2010 από το Εlement Shop Γλυφάδας. Το περιμένουμε με αγωνία. 

billygee23@yahoo.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ