Life in Athens

Αγαπά η Αθήνα τη μιζέρια;

Our Park, μια πονεμένη ιστορία. Πώς είναι σήμερα το πρώτο skate plaza της πόλης;

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
img_4776.jpg

Μια εικόνα χίλιες λέξεις, τρομερό απόφθεγμα, από μικρός το ακούω, μεγαλώνοντας το βίωσα μαζί με όλους τους skaters της πόλης. Αμπελόκηποι, μια περιοχή που μας έχει απασχολήσει αρκετά από το 2012 και μετά, Our Park το πρώτο skate plaza που δημιουργήθηκε στην Αθήνα από skaters και φίλους, με χρήματα από χορηγίες κάνοντας τον χώρο αυτό δώρο στον Δήμο Αθηναίων!
befunky_collage.jpg

Αποτέλεσμα, οι γείτονες να χρησιμοποιούν τα κομματικά τους βύσματα ώστε να μπορέσουν να διώξουν τη χαρά που έδωσε ο χώρος σε όλα αυτά τα παιδιά. Για 3 χρόνια το πάρκο καθημερινά ξεχείλιζε από ενέργεια και κραυγές χαράς. 
befunky_collage2.jpg

Πραγματικά έχει πολύ πλάκα που χαρακτήρισαν όλους εμάς αλήτες σε μια περιοχή που υποφέρει από άσχημες καταστάσεις. Eίναι γεγονός ότι δεν σας αρέσει τα παιδιά να αθλούνται με διαφορετικό τρόπο, σας αρέσει να ζείτε μέσα στη μιζέρια και τον φόβο!
dsc01404_1000_thmarkou.jpg

Έλεγαν ότι το skate plaza στους Αμπελόκηπους είναι έτοιμο να περάσει οριστικά στα χέρια της τοπικής ομάδας, θα κατασκευάζονταν γήπεδα τένις για τις ανάγκες του συγκεκριμένου συλλόγου... What time...
img_4771.jpg

Σήμερα οι συγκεκριμένες φωτογραφίες μού αποδεικνύουν ότι το μόνο που θέλατε για αυτό τον χώρο ήταν να έχει αυτή ακριβώς την εικόνα, σαν την εικόνα που έχετε μέσα στην ψυχή σας. Γκρεμίσατε τις κατασκευές που μπορούσαμε να κάνουμε skate και όλα λύθηκαν!
img_4772.jpg

Χάρισμά σας! Το μόνο που έχω να πω είναι χαιρετίσματα στον κολλητό σας φίλο τη μιζέρια, αυτό σας αξίζει και αυτή την ιδεολογία μεταφέρετε δυστυχώς και στους μικρότερους που υπάρχουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον.
img_4773.jpg

Η skateboard κοινότητα της πόλης τα τελευταία 3 χρόνια παλεύει με ασταμάτητα ραντεβού με τον Δήμο, ώστε να αποκτήσει ένα νέο skate park για το αδικοχαμένο Our Park μας.
img_4769.jpg

Ο άνθρωπος που μας έχει στηρίξει όσο κανείς σε αυτό τον αγώνα είναι ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αποστολόπουλος. Νομίζω ότι αυτός θέλει περισσότερο από πολλούς εκεί έξω τη δημιουργία ενός πάρκου. Για αυτό και θα σας αναφέρω ότι έχουν παραδοθεί τα σχέδιa του νέου skate plaza που είναι προγραμματισμένο να φτιαχτεί στο νέο πάρκο ψυχαγωγίας στην περιοχή του Ελαιώνα.

Ελπίζουμε όλα να πάνε κατ' ευχήν, χωρίς η γραφειοκρατία να γίνει εμπόδιο, ώστε αυτό το πάρκο να καταφέρει να κόψει την κορδέλα του χαρίζοντας εκατομμύρια χαμόγελα σε όλους εμάς εκεί έξω!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ