Life in Athens

«Last Try» Game of Skate (εικόνες)

Tο τελευταίο skateboarding event του 2017, έγινε στην καρδιά της Αθήνας

Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το"Last Try" Game Of Skate είναι πλέον γεγονός! Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, το Frulite On The Go μάς έφερε το τελευταίο skateboarding event για το 2017 στην καρδιά της Αθήνας σε συνεργασία με το φιλόξενο Ρομάντσο!

Με την υποστήριξη των Slut Boardshop και Carnage Socks, από νωρίς το πρωί, όλα ήταν έτοιμα να υποδεχθούν την χριστουγεννιάτικη έκδοση του Game of Skate, όπου για 11 συνεχόμενες ώρες είδαμε πολύ δυνατά battles.

Το contest ήταν σχεδιασμένο να πραγματοποιηθεί σε δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος αφορούσε την "open" κατηγορία, στην οποία μπορούσε να πάρει μέρος όποιος επιθυμούσε. Αυτό που μας εντυπωσίασε πραγματικά, ήταν ότι είδαμε πολλούς νέους riders, μικρούς και μεγάλους, να έχουν μια αξιοπρεπέστατη παρουσία και να κοντράρουν μεγαλύτερα ονόματα του χώρου σε επικά battles.

Από την "open" κατηγορία 12 συμμετέχοντες προκρίθηκαν στην τελική 32άδα, του main event. Η διαδικασία είχε ως εξής: 32 διαγωνιζόμενοι, 12 challengers από την "open" κατηγορία και 20 γνωστοί riders του χώρου οι οποίοι είχαν μπει με πρόσκληση. Τα ζευγάρια για το κάθε battle βγήκαν κατόπιν κλήρωσης, τα ονόματα σημειώθηκαν στον πίνακα και οι "μάχες" ξεκίνησαν. Είδαμε απίστευτες ανατροπές, καθαρά δείγματα ευγενούς άμιλλας αλλά και υπερβάλλοντα ζήλο για νίκη, νιώσαμε την αίσθηση του "My Crew Got My Back", γελάσαμε πάρα πολύ και ασκήσαμε φωναχτά την κριτική μας και πολλοί από τους riders και το κοινό αποχώρησαν με μοναδικά έπαθλα!

Νικητές του διαγωνισμού και του χρηματικού επάθλου από το Frulite On The Go, ήταν:

1ος: Giorgio Zavos, 300€

2ος: Koger Sarbast, 200€

3ος: Γιώργος Καράμπελας, 100€

Ενώ τυχεροί στάθηκαν και αρκετοί, κερδίζοντας ο καθένας από μια δωροεπιταγή των 50€ για αγορές στα καταστήματα Slut Boardshop:

1. Youngest Contestant Award: Νίκος Λιμαντζάκης

2. Eldest Contestant Award: Billy Gee

3. Hardest Single Trick Landed Award: Edrit Duro (nollie inward bigspin heelflip)

4. Highest Popped Tricks Award: Μάνος Κυριακούσης

5. Steeziest Mofo Award: Manolo

6. Underdog of the Day Award: Άγγελος Παππάς

Τέλος είχαμε κι ένα πολύ ιδαίτερο βραβείο, ένα δωρεάν πλήρες γεύμα για δύο άτομα στο εστιατόριο "Κουκουνάρι" στον Χολαργό, για τον/την πιο καλοντυμένο/η της ημέρας:

My Style Rocks Award: Έλενα Γρυπαίου

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φωτογράφο Κωνσταντίνο Τζέμη για τον υπέροχο τρόπο με τον οποίο απαθανάτισε το event, τον Δημήτρη Σκιαδαρέση ως main filmer, τον Luigi Perico για την εξαιρετική εικαστική επιμέλεια της αφίσας, τον Γιώργο Μπεζαντάκο ως official διαιτητή του contest, τον Άλεξ Σιταρά αλλά και όλους τους υπόλοιπους που βοήθησαν να γίνει το Last Try πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε τέλος και όλους όσους καταφέρατε να παρεβρεθείτε, κοινό και συμμετέχοντες, είμαστε σίγουροι ότι περάσατε τέλεια!

Σας ευχόμαστε ένα δυνατό, ανατρεπτικό και συγκινητικό, όπως το "LastTry", 2018!

Stay tuned for more "juicy" photo stories and the main event video!!!

Presented by: FruliteOntheGo
Supported by: SLUT boardshop-Greece | Carnage socks | Κουκουνάρι
Media sponsors: thespot.gr | Skateplaza.gr

More Info