- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Spring rolls 252
Νέα εποχή, νέα ζωή. Θα φτιάξουν τα πράγματα; Όλοι προσπαθούν να φέρουν την άνοιξη στην πόλη
Spring rolls: Η ATHENS VOICE σας οδηγεί σε ό,τι πιο νέο και καινούργιο συμβαίνει στην πόλη.
Η άνοιξη έσκασε – και η ζωή στην Αθήνα αλλάζει σελίδα. Δεν γίνεται αλλιώς. Έτσι πάει κι έτσι πρέπει. Η A.V. σας οδηγεί σε ό,τι πιο νέο και καινούργιο συμβαίνει στην πόλη. Από τα νεογέννητα αρκουδάκια μέχρι τα αγόρια που γδύνονται στο πάρτι σας και από τις ταράτσες και τους κήπους μέχρι τα υπόγεια και τις αποθήκες των εναλλακτικών “events”. Νέα εποχή, νέα ζωή. Θα φτιάξουν λοιπόν τα πράγματα; Όλοι αυτοί προσπαθούν να φέρουν την άνοιξη στην πόλη. Θα ξέρουμε σύντομα.

Ερατοσθένους & Β. Κωνσταντίνου 12
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ! Είναι η μόνη σωτηρία. Ανεβείτε, φυτέψτε, αναπνεύστε. Ο καλός κύριος Harry Βλαμάκης, διαχειριστής της πολυκατοικίας της Ερατοσθένους & Β. Κωνσταντίνου 12, στο Καλλιμάρμαρο, με τη βοήθεια και την ενθάρρυνση όλων των ενοίκων, πρασίνισε και άνθισε την ταράτσα τους. Και μοιάζει να είναι η Αθήνα όπως αυτή που βλέπαμε στις παλιές καρτ-ποστάλ. - Γ.Ν.

Πάρτι «Γκράφιτι & Μουσική»
ταν το γκράφιτι συναντάει τη μουσική σε γειτονιές της πόλης, το πάρτι απογειώνεται! Το πρώτο πάρτι έγινε στη Γλυφάδα, όπου γκραφιτάδες εν δράσει δημιούργησαν ένα πανό 12 μέτρων με θέμα το νερό, την ώρα που από τα deck η μουσική παρέσερνε τον κόσμο. To επόμενο ραντεβού κλείστηκε για τις 11/4 στον πεζόδρομο της Χάρητος, στο Κολωνάκι –το θέμα του γκράφιτι είναι ανοιξιάτικο/πασχαλινό, θα μοιραστούν 1.000 κόκκινα αυγά, θα υπάρχει άφθονο κρασί και ο Στέλιος Παρλιάρος θα δημιουργεί επιτόπου γλυκά!–, ενώ η μουσική θα έχει πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Έπεται συνέχεια, και άλλα Σάββατα, σε άλλες γειτονιές της πόλης. Ραντεβού εκεί κλείνει και η Α.V., που είναι χορηγός επικοινωνίας. - Δ.Μ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
170 tattoo artists, live δράσεις και τρεις μέρες αφιερωμένες στην τέχνη της δερματοστιξίας
Ποιοι μεγάλοι οδικοί άξονες βρίσκονται στα όριά τους, σύμφωνα με τον συγκοινωνιολόγο
Δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 6 έως 12 ετών από τον ΟΠΑΝΔΑ σε πέντε Κέντρα Μάθησης
Το νέο ραντεβού για το πάρτι της ΑTHENS VOICE και του VOICE RADIO στο Ploes Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο
Τα θετικά και τα αρνητικά της πρωτεύουσας
Κάτι μου προκαλούν τα πεθαμένα σινεμά, ένα σφίξιμο παράξενο και βαθύ
Παραδόθηκε το έργο που σχεδίασε η Ελευθερία Ντεκώ
Ένα διαφορετικό πρωινό με την ενέργεια της Protergia, καφέ από τον Jacobs, μουσική, δώρα πολύ καλή διάθεση
Στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων η εκδήλωση για τις βιώσιμες μετακινήσεις - Ελεύθερη είσοδος
Μετά από δύο άγονους διαγωνισμούς
Ορίζοντας ολοκλήρωσης το 2029
Oι ηλεκτρικοί «κυνηγοί» θα καθαρίζουν και γκράφιτι
Όλες οι πληροφορίες για τη διοργάνωση του Δήμου Αθηναίων και της Πρωτοβουλίας Αθήνα21
Περισσότεροι από 25.000 χρήστες την έχουν ήδη «κατεβάσει»
Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων για τις δημοτικές υποδομές φόρτισης
Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στην Ακαδημίας 78, υποδέχεται το κοινό από τις 18:30, με μια βραδιά αφιερωμένη στο παιχνίδι, την παρέα και τη διασκέδαση.
Ένα παγκάκι που αλλάζει την οπτική που βλέπουμε την πόλη
Ένας κόσμος κρυμμένος πίσω από τις προσόψεις των παλιών σπιτιών, εκεί όπου κινούνταν οι οικιακές εργάτριες και αποτυπωνόταν ο κοινωνικός διαχωρισμός μιας άλλης εποχής
Ραντεβού την 1η Οκτωβρίου, από τις 09:00 έως τις 11:00. Καφές στο χέρι, live μουσική και ενέργεια στο φουλ.
Η πρωτεύουσα αποκτά τη δική της ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης φορτιστών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.