Life in Athens

Spring rolls 252

Νέα εποχή, νέα ζωή. Θα φτιάξουν τα πράγματα; Όλοι προσπαθούν να φέρουν την άνοιξη στην πόλη

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 252
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
38624-86958.jpg

Spring rolls: Η ATHENS VOICE σας οδηγεί σε ό,τι πιο νέο και καινούργιο συμβαίνει στην πόλη.

Η άνοιξη έσκασε – και η ζωή στην Αθήνα αλλάζει σελίδα. Δεν γίνεται αλλιώς. Έτσι πάει κι έτσι πρέπει. Η A.V. σας οδηγεί σε ό,τι πιο νέο και καινούργιο συμβαίνει στην πόλη. Από τα νεογέννητα αρκουδάκια μέχρι τα αγόρια που γδύνονται στο πάρτι σας και από τις ταράτσες και τους κήπους μέχρι τα υπόγεια και τις αποθήκες των εναλλακτικών “events”. Νέα εποχή, νέα ζωή. Θα φτιάξουν λοιπόν τα πράγματα; Όλοι αυτοί προσπαθούν να φέρουν την άνοιξη στην πόλη. Θα ξέρουμε σύντομα.

n

Ερατοσθένους & Β. Κωνσταντίνου 12

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ! Είναι η μόνη σωτηρία. Ανεβείτε, φυτέψτε, αναπνεύστε. Ο καλός κύριος Harry Βλαμάκης, διαχειριστής της πολυκατοικίας της Ερατοσθένους & Β. Κωνσταντίνου 12, στο Καλλιμάρμαρο, με τη βοήθεια και την ενθάρρυνση όλων των ενοίκων, πρασίνισε και άνθισε την ταράτσα τους. Και μοιάζει να είναι η Αθήνα όπως αυτή που βλέπαμε στις παλιές καρτ-ποστάλ. - Γ.Ν.


n

Πάρτι «Γκράφιτι & Μουσική»

ταν το γκράφιτι συναντάει τη μουσική σε γειτονιές της πόλης, το πάρτι απογειώνεται! Το πρώτο πάρτι έγινε στη Γλυφάδα, όπου γκραφιτάδες εν δράσει δημιούργησαν ένα πανό 12 μέτρων με θέμα το νερό, την ώρα που από τα deck η μουσική παρέσερνε τον κόσμο. To επόμενο ραντεβού κλείστηκε για τις 11/4 στον πεζόδρομο της Χάρητος, στο Κολωνάκι –το θέμα του γκράφιτι είναι ανοιξιάτικο/πασχαλινό, θα μοιραστούν 1.000 κόκκινα αυγά, θα υπάρχει άφθονο κρασί και ο Στέλιος Παρλιάρος θα δημιουργεί επιτόπου γλυκά!–, ενώ η μουσική θα έχει πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Έπεται συνέχεια, και άλλα Σάββατα, σε άλλες γειτονιές της πόλης. Ραντεβού εκεί κλείνει και η Α.V., που είναι χορηγός επικοινωνίας. - Δ.Μ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ