- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο θρύλος των αιθέρων που «χόρεψε» με το Βόρειο Σέλας θα προσγειωθεί στο Athens Flying Week
Το ιπτάμενο υπερθέαμα που θα συμβεί στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου (video)
Ψάχνεις κάτι συναρπαστικό αυτό το Σαββατοκύριακο; Προσγειώσεις και απογειώσεις σε απόσταση αναπνοής, εντυπωσιακοί ελιγμοί, εκκωφαντικοί ήχοι από τους κινητήρες των F-16 και μοναδικά ακροβατικά κόλπα στη μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας. Το Athens Flying Week προσφέρει για 6η συνεχόμενη χρονιά ένα διήμερο αεροπορικό θέαμα και ετοιμάζεται να απογειωθεί στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου από την Αεροπορική Βάση της Τανάγρας.
Φέτος θα προσγειωθεί για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό, ο θρύλος των αιθέρων και πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του Paragliding Aerobatic (ακροβατικό αλεξίπτωτο πλαγιάς), Horacio Llorens.
Ποιος είναι και γιατί όλοι περιμένουν την εμφάνισή του; Ο 35χρονος Ισπανός, έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ του Infinity Tumbling το 2012 κάνοντας 568 περιστροφές και πέφτοντας από το ελικόπτερο στα 6000 μέτρα πάνω από τα χαλάσματα των Μάγια, Takalik Abaj, στην Γουατεμάλα, βιώνοντας μέχρι και 6G σε κάθε του περιστροφή.Το 2016 ήταν ο πρώτος άνθρωπος που «χόρεψε» με τα χρώματα του Βόρειου Σέλας στη Νορβηγία καταγράφοντας το σε real time βίντεο!
Έτοιμος να καταπλήξει και να προσφέρει ένα συναρπαστικό υπερθέαμα που κόβει την ανάσα, έπειτα από 2 χρόνια εκπαίδευσης και συνεχών διορθώσεων και βελτιώσεων, είναι ο μόνος που μπορεί να παρουσιάσει το AcroBASE Show! Πτώση από ελικόπτερο, συνεχές περιστροφές στον αέρα και ξαφνικά…το αλεξίπτωτο λύνεται και η πτώση συνεχίζεται χωρίς αυτό!
Ανάμεσα στους παγκοσμίους φήμης ακροβάτες αεροπόρους, αλλά και αυτών των στρατιωτικών συμμετοχών, όπως οι RAF Red Arrows της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας, θα βρεθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά και ο παγκόσμιος πρωταθλητής ανεμοπορίας, Luca Bertossio! Ο 27χρονος Ιταλός, πέρα από τις συναρπαστικές εναέριες χορογραφίες δίχως κινητήρα, θα εμφανιστεί και σε μια νυχτερινή επίδειξη που υπόσχεται να μαγέψει. Αν αγαπάς την αδρεναλίνη, την περιπέτεια και τις υπερβάσεις, αυτό είναι ένα ραντεβού που δεν πρέπει να χάσεις!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημήτρης Ανδριόπουλος (Dimand) και Θεοφάνης Τάτσης συνομίλησαν στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών
Ανοίγει τις πύλες του σήμερα ως ένα σύγχρονο Urban Resort στην καρδιά της πόλης
«Δεν είναι απλά ένα πορτρέτο, είναι μια αναφορά σε μια κληρονομιά που συνεχίζεται»
Το διεθνές καλλιτεχνικό δίδυμο από τη Βαλένθια εμπνέεται από την κλασική Αθήνα
Κάτι συμβαίνει στην περιοχή του (πρώην) Χίλτον
Εξάρχεια, Κυψέλη, Βεΐκου, ένα απέραντο και πολυετές εργοτάξιο
Στη συνέντευξη Τύπου του «This is Athens-Agora» αποτυπώθηκε ένα ευρύτερο σχέδιο για το πώς η Αθήνα θα παραμείνει ελκυστική, διατηρώντας ένα μέτρο
Όταν το Digital Art μεταμορφώνει την πόλη
Μια in situ πολυμεσική εγκατάσταση ψηφιακών τεχνών που σε περιμένει να την ανακαλύψεις
Το απόλυτο καλοκαιρινό ραντεβού για παιδιά και εφήβους
Η πολυδιάστατη ανοιξιάτικη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους ενώνει το χθες με το σήμερα
«Η περιέργεια γιορτάζει τη γάτα», για άλλη μια φορά
Πίστη, χαρά, αλλά και σκληρές εικόνες μέσα από τις μαρτυρίες ξένων περιηγητών - Αγορές που βούιζαν, αμνοερίφια προς σφαγή, σνομπ Ανάκτορα, βροχή από τουφεκιές
Στις παρεμβάσεις περιλαμβάνεται επίσης η ανάγκη προστασίας του δημόσιου χώρου και των γειτονιών
Συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία
Παράταση υποβολής προτάσεων έως τις 15 Απριλίου
Η ιστορία του Πέτρινου, η αναβίωση και οι αντιδράσεις
Η Αθήνα μετατράπηκε σε ένα μεγάλο μουσείο, με εκθέματα τα ίδια της τα κτίρια και την αρχιτεκτονική της
Ταξίδι στην ιστορία και τη βιομηχανική αρχαιολογία με πρωτοστάτες τα αδέρφια Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.