Life in Athens

Μια μεγάλη απώλεια για το skateboarding

O P-Stone δεν είναι πια μαζί μας

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
370424-765066.jpg

Πριν λίγες μέρες η παγκόσμια skateboarding σκηνή έχασε μια σημαντική προσωπικότητα και ψυχή που δεν συναντάς καθημερινά στο δρόμο σου. Ο P-Stone (Preston Maigetter) δυστυχώς μας άφησε νωρίς εξ' αιτίας ενός αυτοκινητιστικού δυστυχήματος.  Στο αυτοκίνητο μαζί του ήταν ακόμα 2 φίλοι. Ο οδηγός που επίσης τυγχάνει να είναι μεγάλο όνομα στην παγκόσμια σκηνή του skateboarding και για κακή του τύχη έχασε τον έλεγχο σε στροφή, καθώς επίσης άλλος ένας επιβάτης αδιευκρίνιστων στοιχείων, ο οποίος είναι εκτός κινδύνου. Μέχρι σήμερα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στον οδηγό, ο οποίος την Τρίτη 5/9 θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου για να εξεταστεί η περίπτωση.

Ο Preston ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του παγκόσμιου βεληνεκούς και απήχησης skateboarding περιοδικού Thrasher και είχε αποκτήσει φανατικούς λάτρεις μέσω της σειράς του clip κάτω από το όνομα Blu-Ray. Ένας άνθρωπος πρόσχαρος και πάντοτε έτοιμος για πλάκα, και ταυτόχρονα ένα πρόσωπο, σημείο αναφοράς για τις συμβουλές και τις κατευθυντήριες γραμμές του σε νεότερα και όχι μόνο άτομα. Δε χαρακτηρίστηκε άδικα ως  “inspirational guy” από όλους τους «μεγάλους» της σκηνής. 

R.I.P. Μεταφέρουμε την αγάπη μας και όλη τη θετική μας ενέργεια στην οικογένεια του αδικοχαμένου  P-Stone….

Υ.Γ. Η παγκόσμια σκηνή έχει κινητοποιηθεί για τη στήριξη της οικογένειάς του. Στο παρακάτω link μπορεί ο καθένας να προσφέρει, συμμετέχοντας ενεργά στο εγχείρημα αυτό!

www.gofundme.com/preston-maigetter-memorial-fund

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ