- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πολιτιστικός Σεπτέμβριος στο Δήμο Διονύσου
Ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2017 που θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου
Τρεις θεατρικές παραστάσεις, δύο συναυλίες, μία εκδήλωση στον Αρχαιολογικό Χώρο Βωμού Διονύσου και το Συμπόσιο Οίνου & Αμπέλου, υπόσχονται να προσφέρουν ένα πλούσιο και πολύ ποιοτικό πρόγραμμα.
Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης, με την ευκαιρία της έναρξης των εκδηλώσεων, σημειώνει: «Ο Πολιτισμός είναι σημαντικό αγαθό αλλά και τρόπος έκφρασης του ανθρώπου και ο Δήμος Διονύσου δίνει προτεραιότητα σε αυτόν ως αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη.
Για το σκοπό αυτό καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου πραγματοποιεί πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και πληθώρα δραστηριοτήτων και επιμορφώσεων, προσφέροντας δυνατότητες συμμετοχής και δημιουργικής ενασχόλησης στους δημότες και κατοίκους του.
Το φετινό πρόγραμμα των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ 2017 περιλαμβάνει παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με μεγάλη ποικιλία και για όλες τις ηλικίες, που επελέγησαν με κριτήριο την υψηλή αισθητική, για να προσφέρουν δωρεάν ποιοτική ψυχαγωγία και διασκέδαση».
Πρόγραμμα ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2017
Την Κυριακή η Εύα Κοταμανίδου απαγγέλει τη «Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου ενώ τη Δευτέρα 4/9 ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Λαυρέντης Μαχαρίτσας συναντούνται στον Παλαιό Σταθμό Τρένου του Δήμου Διονύσου για μια μοναδική συναυλία. Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Τετάρτη με τη θεατρική παράσταση Ελένη του Ευρυπίδη. Την Πέμπτη 7/9 τα παιδιά του Δήμου και των γύρω περιοχών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παράσταση «Ο μαγικός αυλός» του Μότσαρτ σε επιμέλεια Κάρμεν Ρουγγέρη, ενώ οι εκδηλώσεις κλείνουν την Κυριακή με ένα αυθεντικό γλέντι με χορόμε τους μεγάλους καλλιτέχνες Μπάμπη Τσέρτο, Νάντια Καραγιάννη, Λιζέτα Νικολάου, Γιώργο Σαρρή και Δημήτρη Κανέλλο.
Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 20 Ιουλίου, το πρώτο μεγάλο έργο της ανάπλασης του Ελληνικού υποδέχτηκε τους επισκέπτες με αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους πρασίνου, αναψυχής και ελεύθερη είσοδο
Στην αυλή του Black Duck Athens, ο τραγουδοποιός έκλεισε τα Secret Garden Live Sessions με χιούμορ, ιστορίες και μελωδίες κάτω από τα φώτα των κινητών
Δύο ώρες με λιτές ενορχηστρώσεις, απρόσμενες διασκευές και προσωπικές ιστορίες στα Secret Garden Live Sessions της Athens Voice και του Voice Radio
Μια ξενάγηση στα εμβληματικά γλυπτά, στα μαυσωλεία και στους τάφους των ανθρώπων που σημάδεψαν τη νεότερη ελληνική ιστορία
Νέα τραγούδια, αγαπημένα κομμάτια και απρόσμενα mash-ups στη δεύτερη βραδιά των Secret Garden Live Sessions στο Black Duck Athens
Nefleli και Lefty εγκαινίασαν το μουσικό τετραήμερο με ένα εκρηκτικό καλοκαιρινό live στην Πλατεία Κλαυθμώνος
Σχόλασες; Την Παρασκευή 10 Ιουλίου το after work party ξεκινά στο Sync Athens
Ένα σταθερό, πλέον, καλοκαιρινό ραντεβού για την πόλη
Τέσσερις βραδιές, τέσσερα διαφορετικά lives, ένας καλοκαιρινός κήπος στο κέντρο της Αθήνας
H συνολική επένδυση ανέρχεται σε περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ
Ένα από τα σούπερ σημεία της πόλης από τα οποία βλέπεις την Ακρόπολη στο πιάτο, φιλοξενεί διαφορετικά σώου κάθε βράδυ, όλα με την ίδια επιτυχία, και με την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παντελή Αμπαζή.
50 σημεία της πόλης και 7 Δημοτικές Κοινότητες μετατρέπονται σε μία ανοιχτή σκηνή
Ο αρχιτέκτονας μιλά για την Αθήνα που αλλάζει
Η εκμετάλλευση του αστικού χώρου, η ποιότητα ζωής και η μείωση της εξάρτησης από τα ιδιωτικά οχήματα
Η απόφαση ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της 22ας Ιουνίου 2026
Παρέες, cocktails, μουσική και η Πλατεία Καρύτση στα καλύτερά της
Άλλοι περίμεναν τον συρμό, άλλοι το "Mad about it"
Σάββατο 27 Ιουνίου, από τις 17:00 έως τις 20:00, στο Surf and Earth
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.