Life in Athens

Πολιτιστικός Σεπτέμβριος στο Δήμο Διονύσου

Ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2017 που θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
370278-764855.jpg

Τρεις θεατρικές παραστάσεις, δύο συναυλίες, μία εκδήλωση στον Αρχαιολογικό Χώρο Βωμού Διονύσου και το Συμπόσιο Οίνου & Αμπέλου, υπόσχονται να προσφέρουν ένα πλούσιο και πολύ ποιοτικό πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης, με την ευκαιρία της έναρξης των εκδηλώσεων, σημειώνει: «Ο Πολιτισμός είναι σημαντικό αγαθό αλλά και τρόπος έκφρασης του ανθρώπου και ο Δήμος Διονύσου δίνει προτεραιότητα σε αυτόν ως αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη.

Για το σκοπό αυτό καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου πραγματοποιεί πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και πληθώρα δραστηριοτήτων και επιμορφώσεων, προσφέροντας δυνατότητες συμμετοχής και δημιουργικής ενασχόλησης στους δημότες και κατοίκους του.

Το φετινό πρόγραμμα των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ 2017 περιλαμβάνει παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με μεγάλη ποικιλία και για όλες τις ηλικίες, που επελέγησαν με κριτήριο την υψηλή αισθητική, για να προσφέρουν δωρεάν ποιοτική ψυχαγωγία και διασκέδαση».

Πρόγραμμα ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2017

Την Κυριακή η Εύα Κοταμανίδου απαγγέλει τη «Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου ενώ τη Δευτέρα 4/9 ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Λαυρέντης Μαχαρίτσας συναντούνται στον Παλαιό Σταθμό Τρένου του Δήμου Διονύσου για μια μοναδική συναυλία. Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Τετάρτη με τη θεατρική παράσταση Ελένη του Ευρυπίδη. Την Πέμπτη 7/9 τα παιδιά του Δήμου και των γύρω περιοχών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παράσταση «Ο μαγικός αυλός» του Μότσαρτ σε επιμέλεια Κάρμεν Ρουγγέρη, ενώ οι εκδηλώσεις κλείνουν την Κυριακή με ένα αυθεντικό γλέντι με χορόμε τους μεγάλους καλλιτέχνες Μπάμπη Τσέρτο, Νάντια Καραγιάννη, Λιζέτα Νικολάου, Γιώργο Σαρρή και Δημήτρη Κανέλλο.

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.