Life in Athens

Εσύ ξέρεις να φτιάξεις μια ράμπα του skateboard;

Το αγαπημένο μας περιοδικό «Thrasher» κυκλοφόρησε ένα υπέροχο και πολύ πρακτικό βιβλίο

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 421
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
34044-77012.jpg

Το αγαπημένο μας περιοδικό «Thrasher» κυκλοφόρησε ένα υπέροχο και πολύ πρακτικό βιβλίο. Τίτλος του «How to built skateboard ramp» και ακριβώς όπως λέει ο τίτλος εδώ μπορείς να διαβάσεις και να φτιάξεις κατασκευές που είναι χρήσιμες για εμάς τους skaters προκειμένου να κάνουμε το skate μας. Εδώ θα διαβάσεις όλες τις λεπτομέρειες κατασκευής βήμα-βήμα, τι υλικά θα χρειαστείς, φωτογραφικό υλικό που δείχνει ακριβώς πώς να το φτιάξεις. Flat curbs, quarters, bowls, mini ramps, Vert Ramp, flat rails, όποια κατασκευή σ’ ενδιαφέρει υπάρχει αναλυτικά στις σελίδες του. Το βρήκαμε στο κατάστημα Colorskates (Πρωτόγεννους 5, Ψυρρή).


Έρχεται το Graffiti Jam 3 στο Νέο Ηράκλειο

n

Το σπουδαίο Φεστιβάλ Graffiti επαναλαμβάνεται και φέτος. Αυτή την Κυριακή 3/2 ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με το HipHopShop, διοργανώνουν το «GraffitiJam #3». Καλλιτέχνες graffiti όπως ο Αρτέμιος, ο Smart, ο Jar, ο Boohaha, ο Insane 51, ο Lune 82, o Meatsaus, o Soik, o Tones, o Αντώνιος Φίκος κ.ά. θα μεταμορφώσουν τον γκρίζο τοίχο που βρίσκεται στην οδό Μαρίνου Αντύπα, ακριβώς μπροστά από το Δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής και το σταθμό του ΗΣΑΠ «Ηράκλειο», σε έναν καμβά γεμάτο χρώματα. Η θεματολογία θα έχει σχέση με την αττική φύση, αλλά και με την ιστορία του Ηρακλείου γενικότερα. Τη μουσική επιμέλεια του φεστιβάλ θα αναλάβει η γνωστή ομάδα κινητών μουσικών events «Ρυθμοί Μεγάλοι», με επιλογές από όλο το φάσμα της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής. Το φεστιβάλ αρχίζει στις 10.30 το πρωί και τελειώνει στις 6 το απόγευμα. Χορηγός επικοινωνίας είναι η ATHENS VOICE και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Ραντεβού εκεί!

 


Το πιο metallica παπούτσι του κόσμου 

n

Μια νέα ιδέα της γνωστής μας εταιρείας Vans shoes εδώ και λίγους μήνες έχει ενθουσιάσει τους φίλους της παγκοσμίως. Το δημοφιλές μοντέλο παπουτσιών του Steve Caballero, το γνωστό Half Cab, έκλεισε 20 χρόνια ζωής και για να το γιορτάσει η εταιρεία δημιούργησε ένα νέο μοντέλο σε συνεργασία με την ιστορική μπάντα Metallica κυκλοφορώντας ένα νέο Half Cab σε ολόμαυρο χρώμα, ενώ στη σόλα του μπορεί κανείς να διακρίνει το εξώφυλλο του ιστορικού άλμπουμ «Kill Em All». Ήταν ένα άλμπουμ που ο Caballero λάτρευε από τότε που ήταν παιδί, πράγμα που δεν ισχύει μόνο για αυτόν αλλά και για εμάς! Αν γουστάρεις να αποκτήσεις το συγκεκριμένο παπούτσι δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το Vans Shop στο The Mall Athens. Επιστρέφοντας σπίτι βάλε να ξανακούσεις και το άλμπουμ, για να τη βρεις ακόμα περισσότερο.


Lewis Marnell

R.I.P. 1982-2013

Στα μέσα του Ιανουαρίου η παγκόσμια σκηνή του skateboarding έχασε έναν αδελφό. Ο Αυστραλός Lewis Marnell ήταν ένας skater που ξεχώριζε με το ταλέντο του, τη στάση ζωής του και το χαρακτήρα του. Υπέφερε από διαβήτη και για κάποιους άγνωστους λόγους δεν πήρε ένα φάρμακο με αποτέλεσμα να φύγει από κοντά μας. Όλοι εμείς οι skaters νιώθουμε το ίδιο συναίσθημα και ας μην τον είχαμε γνωρίσει ποτέ, για τον απλό λόγο ότι οι skaters είναι αδέλφια από διαφορετική μητέρα. Να είσαι καλά εκεί πάνω, Lewis, και να μας προστατεύεις.

billygee23@yahoo.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ