Life in Athens

Ραντεβού το Σάββατο για τους fans του Star Wars

Η πρώτη συνάντηση στην Ελλάδα 

Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι fans της επικής σειράς- φαινόμενο της pop κουλτούρας, ξεσκονίζουν ήδη τα φωτόσπαθα τους για την πρώτη τους συνάντηση στην Ελλάδα. 

Tο event που διοργανώνεται το Σάββατο το βράδυ στην Αρχιτεκτονική θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με τους διοργανωτές, κληρώσεις και διαγωνισμούς με πολλά δώρα, cosplay, παρουσιάσεις, εκθέσεις,  tributes και live μουσική.


Το μενού περιλαμβάνει ευφάνταστους τίτλους όπως Chewbacca Burger , Tie Fighter Pasta (μακαρονοσαλάτα),  Endorian Chicken Pie. 

Κρατήσεις για φαγητό απαραίτητες  στο 697 163 7301.

Με κάθε αγορά ποτού ή φαγητού κατά την διάρκεια του event δικαιούστε ένα λαχνό για κάθε τεμάχιο της παραγγελίας σας.


Πρόγραμμα:

14:00-τελος του event:

Τα αγαπημένα μας droids R2D2 και BB8 θα είναι εκεί για να τα γνωρίσετε και να βγάλετε videos και φωτογραφίες μαζί τους!!

Έκθεση θεματικών έργων του Star Wars από Έλληνες comic artists, illustrators και ζωγράφους όπως: Αχιλλέας Κοκκινάκης, Βασίλης Λώλος, Βασίλης Γκοτζιλάς, Ηλίας Χατζούδης, Norjin, Ελεάννα Μαυροφρύδη, DaNi, Κυριάκος DarkSide, Steve Agoto, Hellustrations by ntok, Νίκος Παπαμιχαήλ, meliss, Παναγιώτης Τσαούσης, Χρήστος Μακροζαχόπουλος, Χρήστος Κατρούτσος Άγγελος Παπουτσής, Δημήτρης Λαγός, Νίκος Παπαμιχαήλ.

Έκθεση των star wars έργων του Έλληνα finalist Χαρίδημο Μπιστακάκη στον παγκόσμιο διαγωνισμό "2016 ILM Art Department Challenge" με διάκριση "ILM favorite".

Παρουσίαση και ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των επισκεπτών της εκδήλωσης στο Star Wars Game “X-Wing Miniatures Game” της Fantasy Flight Game.(ΗΛΙΚΙΑ: 13+)

Παρουσίαση και ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των επισκεπτών της εκδήλωσης στο Star Wars Game “Star Wars: Armada” της Fantasy Flight Game.(ΗΛΙΚΙΑ: 13+)

Παρουσίαση και ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των επισκεπτών της εκδήλωσης στο Star Wars Game “Carcassonne: Star Wars Edition” της Kaissa.(ΗΛΙΚΙΑ: 7+)

Παρουσίαση και ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των επισκεπτών της εκδήλωσης στο Star Wars Game “Star Wars: Αυτοκρατορία και Επαναστάτες” της Kaissa.(ΗΛΙΚΙΑ: 7+)

Καθ’ όλη την διάρκεια του event o DJ COKE θα αναλάβει την μουσική ατμόσφαιρα & o Brain Gear με video αφιερώματα στο projector.

SW Bazaar: Θα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε ή να κάνετε preorders τα νέα merch του SW. Επίσης, θα παραβρίσκονται και comic artists που θα μπορείτε να αγοράσετε SW έργα τους ή να κάνετε κάποιο commission.

18:00: "Μια φορά κι έναν καιρό, σ' έναν γαλαξία μακρινό..." Ιππότες, πριγκίπισσες, τυχοδιώκτες, μια σκοτεινή αυτοκρατορία και τέρατα παντός είδους είναι στοιχεία που φαντάζουν βγαλμένα από το παραμύθι και το μύθο - κι όταν οι ιστορίες αυτές απλώνονται σε ταξίδια ανάμεσα στ' αστέρια κι οι λάμες των μαγικών σπαθιών είναι φτιαγμένες από φως, ο ταξιδιώτης ξέρει πως έχει βουτήξει στο σύμπαν του Star Wars. Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης θ' αφηγηθεί ιστορίες που αντηχούν σε μακρινούς ήλιους, κόσμους ξένους κι όμως γνώριμους και μοναχικά σκάφη που αρμενίζουν στην αστρική θάλασσα.

19:15: Παρουσίαση νέων Star Wars merch από τον DJ Coke.

21:00: Speed Eating Contest (συμμετοχή 10€): Διαγωνισμός ταχυφαγίας.

22:00: Cosplay Contest (Δεκτά και τα crossplay): Βράβευση των 3 καλύτερων στολών. 

23:20: Η ελληνική heavy metal μπάντα Illusory μαζί με τους Voice Box θα παρουσιάσουν ένα show έκπληξη για τους fans!

23:50: 2η τελική κλήρωση δώρων.

200++ δώρα, και συλλεκτικά. 


Info

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, 14:00- 02:00,  Αρχιτεκτονική Live

Ελασιδών 6 (Πειραιώς 116, Γκάζι)

Ελεύθερο parking διπλά από το μαγαζί 

Είσοδος για όλη την μέρα: €7 (με μπύρα ή κρασί ή αναψυκτικό + 1 λαχνός).

ΔΩΡΕΑΝ είσοδος για παιδιά κάτω των 6 ετών.