Life in Athens

Video Reviews

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ διαλέγει τα skate videos που είδε και αγάπησε. Δείτε τα και βγείτε για skate.

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 349
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
14728-32790.jpg

Beware of Sasquatch

Είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή και αποτελεί τη παρωδία του γνωστού μύθου Sasquatch, ενός τέρατος που περιπλανιόταν στα δάση της Αμερικής και προκαλούσε φόβο και τρόμο στους κατοίκους. Μετά από αρκετά χρόνια, ο σκηνοθέτης Brandon Jensen αναλαμβάνει να συγκεντρώσει ένα team από 12 skaters με σκοπό την αναζήτηση του περίφημου Sasquatch. Full parts βλέπουμε από τους Sean Harris, Ken Takayama, Mike Lind, Dan Ching, Brendan Bonney, Josh Gunnersen, Casey Geldermann, Merrit Harburg-Little, Andy Tomich, καθώς και από τον David Gravette, τον Vince Del Valle και τον Cory Kennedy, ο οποίος αποτελεί το νέο ταλέντο της παγκόσμιας skate σκηνής και το αποδεικνύει έμπρακτα έχοντας το τελευταίο part διάρκειας 10 λεπτών με απίστευτο footage. Δείτε το και βγείτε για skate.


Video Reviews

This Time Tomorrow

Μετά από 3 χρόνια εντατικού filming στην ανατολική ακτή της Αμερικής –αφού το περισσότερο footage είναι τραβηγμένο στη Φιλαδέλφεια–, καθώς και σε ευρωπαϊκές πόλεις όπως Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Ρώμη και Αθήνα, ο Chris Mulhern επιστρέφει με το «This Time Tomorrow», ένα βίντεο με καθαρά street χαρακτήρα. Τα κύρια parts είναι από τους Jimmy McDonald, Devon Connell, Lucien Clarke, Steph Morgan, Curtis Rapp, Rory Milanes και Dave Caddo, ενώ παράλληλα εμφανίζονται σε montage parts οι Brendon Grandstrand, John Kroesser, Brian Douglas, Steve Durante, Shaun Williams και Will Harmon. Σίγουρα ένα βίντεο με ευχάριστο skateboarding, ωραίες μουσικές και editing που θα σας κάνει να πάρετε τους δρόμους.


Video Reviews

Deathbowl to Downtown

Είναι ένα μοναδικό documentary video με θέμα την επανάσταση του skateboarding στη Νέα Υόρκη. Οι δημιουργοί του, Coan Nichols και Rick Charnoski, είναι εδώ και 20 χρόνια skaters. Το βίντεο διαρκεί 1 ώρα και 17 λεπτά και εμφανίζονται ονόματα όπως Gino Ianucci, Keenan Milton, Steve Caballero, Lance Mountain, Mike Vallely, Mark Gonzales, Keith Hufnagel, καθώς και συνεντεύξεις των Javier Nunez, Steve Rodriguez, Rodney Smith και δεκάδων άλλων θρύλων του skateboarding παγκοσμίως. Βέβαια, πέρα από το ατόφιο skateboarding, βλέπουμε παράλληλα την επιρροή της τέχνης σε αυτό υπό τους ήχους της τότε μουσικής κουλτούρας. Είναι αναμφισβήτητα ένα βίντεο που επιβάλλεται να βρίσκεται στη συλλογή κάθε skater.


Video Reviews

Emerica «Stay Gold»

Η Εmerica μετά από 7 χρόνια επιστρέφει με νέο full-length βίντεο σε σκηνοθεσία Jon Miner, διάρκειας 57 λεπτών. Από τη πρώτη στιγμή καταλαβαίνει κανείς πως θέτει τον πήχη του skateboarding ψηλά με parts από τους Bryan Herman, Kevin «Spanky» Long, Jerry Hsu, Braydon Szafranski, Aaron Suski, Brandon Westgate, Leo Romero και τους «νεους» Jamie Tancowny, Justin «Figgy» Figueroa, Collin Provost, Marquis Preston, καθώς και με μια αναδρομή στον Heath Kirchart με παλιό υλικό, αλλά και ορισμένα νέα κόλπα μετά την επιλογή του να αποσυρθεί από τις «επαγγελματικές του υποχρεώσεις» ως pro. Το βίντεο κλείνει με τον Andrew «The Boss» Reynolds, ο οποίος στα 32 του χρόνια επιβεβαιώνει το ψευδώνυμό του χωρίς καμία αμφιβολία με ένα απίστευτο part. Το «Stay Gold» είναι σίγουρα το βίντεο της χρονιάς.


Video Reviews

Transworld «Hallelujah»

Ακόμη ένα βίντεο από το Transworld, μέσα σε διάστημα μόνο 9 μηνών, είναι γεγονός. Ο λόγος για το «Hallelujah», που αποτελεί το νούμερο 24 της συλλογής, ενώ πίσω από αυτό βρίσκονται φυσικά ο Jon Holland μαζί με τον Chris Ray. To video ανοίγει ο στιλάτος Τyler Bledsoe με πολλά tech κόλπα, ενώ συνεχίζει με τον Taylor Bingaman, ο οποίος κάνει skate παντού και με απίστευτη ταχύτητα. Τρίτος στη σειρά με αέρα East Coast ο Pete Eldridge, στο part του οποίου συμμετέχουν ονόματα όπως Chris Cole, Elisa Steamer, Kevin Taylor κ.λπ. Επιπλέον το «παρών» δίνουν, στο κλασικό πλέον montage section, δεκάδες top pros και ams χώνοντάς τα ασταμάτητα. Στη συνέχεια ακολουθεί ο σκληρός Ryan Decenzo με απίστευτα κόλπα σε rails, σκαλιά και ledges. Το τέλος στο «Hallelujah» δίνεται με το πολυαναμενόμενο part του Torey Pudwill, η εξέλιξη του οποίου στο skateboarding είναι μοναδική και τα tricks του αξιοσημείωτα. Ένα 100% καθαρό skateboarding video με ωραίο editing και μουσικές.  

billygee23@yahoo.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ