Life in Athens

Manny Mania

Ποιος είναι ο καλύτερος  Έλληνας skater που θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη; Πάρε µέρος στο διαγωνισµό της Red Bull και ίσως είσαι εσύ!

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 333
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
12176-27604.jpg

Ποιος είναι ο καλύτερος  Έλληνας skater που θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη;

Πάρε µέρος στο διαγωνισµό της Red Bull και ίσως είσαι εσύ!

Στις 20 Φεβρουαρίου 2011 θα πραγµατοποιηθεί για πρώτη φορά στη χώρα µας ένας διεθνής διαγωνισµός υψηλών προδιαγραφών. Ο διαγωνισµός αναζητάει τον καλύτερο skateboarder της χώρας που θα ξεχωρίσει µε τις ικανότητές του και θα ταξιδέψει τον Αύγουστο (20/8) στη Νέα Υόρκη για να λάβει µέρος στο µεγάλο τελικό.

Το Red Bull Manny Mania είναι δηµιούργηµα µιας επιλεκτικής οµάδας από skaters της Red Bull που ξεχωρίζουν στα manuals µε επικεφαλής τον κολοσσό του είδους Joey Brezinski. Η ιδιαιτερότητα του Manny Mania βασίζεται σε ένα µόνο κόλπο, το Manny (συντόµευση του manual trick). Το βασικό στοιχείο του manual είναι η ισορροπία του skater στις δύο ρόδες, είτε στις µπροστινές είτε στις πίσω. Το συγκεκριµένο κόλπο έχει άπειρους συνδυασµούς (µε sliding, grinding και flipping), πράγµα που κάνει το διαγωνισµό συναρπαστικά µοναδικό, δίνοντας τη δυνατότητα στους διαγωνιζόµενους να δείξουν το ταλέντο τους διεκδικώντας επάξια τη νίκη. Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από έµπειρους skaters, ανάµεσά τους και ο αθλητής της Red Bull Giorgio Armani Ζάβος.

Η Αθήνα είναι η πρώτη πόλη και στη συνέχεια ο ίδιος διαγωνισµός θα πραγµατοποιηθεί σε περισσότερες από 30 πόλεις σε όλο τον κόσµο. 

Αν είσαι skater που λατρεύει το technical skateboarding, ήρθε η ώρα να φανεί το ταλέντο σου. To µόνο που σου µένει είναι να παραβρεθείς στην κλειστή αποθήκη της οδού Πειραιώς, Λαµίας 6 Tαύρος, ώρα 13.00, επιδεικνύοντας τα manuals που έχεις στο σεντούκι σου, σε ένα διαγωνισµό διεθνών προδιαγραφών αποκλειστικά για ερασιτέχνες skaters.


Skate red bull 333

Το πρόγραµµα του διαγωνισµού

13.00-15.00 Registration, 15.00-16.00 Warm Up

16.00 Red Bull Manny Mania contest…

Χορηγός επικοινωνίας είναι η ATHENS VOICE. Θα είµαστε όλοι εκεί!


ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

Το νέο energy drink Monster έκανε την εµφάνισή του και στη χώρα µας. Το συγκεκριµένο ρόφηµα κατοικεί στον Βορρά, έτσι για το κοµµάτι του skateboarding επέλεξε το µικρό µας φίλο Νότη Αγγελή σαν πρώτο µέλος.

Μπορεί να µην τον γνωρίζετε, αλλά σύντοµα θα τον ξεχωρίζετε. Είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας “Wasted Youth” που συζητήθηκε τον τελευταίο καιρό, ο µικρός µας φίλος Χάρης Μάρκου, και από αυτόν το µήνα θα αντιπροσωπεύει τη νέα ευρωπαϊκή εταιρεία Clan Skateboards.

Μαζί του ακόµα ένα όνοµα που επιστρέφει δυναµικά στο χώρο, που δεν είναι άλλος από τον Γιώτη Γόρδιο.

Σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος. Ο Κώστας Τριµπόνιας είναι το νέο µέλος για την οικογένεια της Konx Om Panx skateboards.

Ο Νίκος Μολοχτός ταράζει τα νερά µετά από αρκετά χρόνια. Μετά τη λήξη της συνεργασίας του µε τη Vans shoes, τώρα επιλέχτηκε σαν νέο µέλος για την Emerica shoes και Volcom clothing.          


ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Chris Cole άφησε τη Fallen footwear για να αποδεχτεί την πιο ακριβοπληρωµένη και πολυσυζητηµένη µεταγραφή του στην DCShoe. Τι δήλωσε ο ίδιος γι’ αυτή τη µεταγραφή; «Ήταν τα πρώτα µου παπούτσια όταν άρχισα skate, και πάντα µου άρεσε σαν εταιρεία». Ο Chris Cole επίσης έγινε µέτοχος της Zero skateboards, ε µην τον χάσει και εντελώς ο Jamie Thomas.

Ο Rodrigo Tx εγκατέλειψε µαζί µε τον Willow τη Flip skateboards για τον απλό λόγο ότι επιλέχτηκαν από άλλες εταιρείες κολοσσούς. Ο µεν Rodrigo εντάχτηκε στην DGK Skateboards που ανεβαίνει συνέχεια, ο δε Willow στην Almost skateboards. Το σουρεαλιστικό είναι ότι µετά την αποχώρησή τους η Flip παρουσίασε την επιστροφή του Arto Saari  που άφησε την Alien Workshop. Θα µας τρελάνουν εντελώς.

billygee23@yahoo.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ