Health & Fitness

Rubik’s Laboratoire: Βιολογικές πρώτες ύλες, vegan επιλογές και αγάπη για το φαγητό

Η απόλαυση στην πιο healthy εκδοχή της

Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Rubik’s Laboratoire: Το εργαστήριο με τα superfood προιόντα
Good food tastes better © Rubik's

Rubik’s Laboratoire: Το εργαστήριο με τα superfood προϊόντα, σύντομα κοντά σάς μέσω e-shop

  • Advertorial 

Αν μένετε στην Πάτρα ή τη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα έχετε ακουστά τα Rubik’s. Αυτά τα όμορφα λευκά μαγαζιά με την παιχνιδιάρικη διακόσμηση και τις εκλεκτές vegan προτάσεις. Οι χώροι στους οποίους θα ανακαλύψετε λαχταριστά και ταυτόχρονα υγιεινά χορτοφαγικά γεύματα, όπως το δημοφιλές Tikka Masala, με φιλετάκια σόγιας, ρύζι basmati και μαύρο σουσάμι. Θα απολαύσετε ξεχωριστά ροφήματα όπως το Golden Latte και θα αποκτήσετε την ενέργεια που χρειάζεστε, με γευστικά σνακ. Φιλοσοφία βασισμένη στην ποιότητα και τη δημιουργικότητα, που σάς ξανασυστήνει τη healthy διατροφή.

Rubik’s Laboratoire: Το εργαστήριο με τα superfood προιόντα
Vegan Cheesecake σοκολάτα με φουντούκια χωρίς ζάχαρη. Βάση από βασιλικούς χουρμάδες και ξηρούς καρπούς. © Rubik's

Ανακαλύπτοντας τον κόσμο του Rubik’s Laboratoire

Η οικογένεια των Rubik’s αποφασίζει να μεγαλώσει, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους μένουν Αθήνα να γνωρίσουν τα προϊόντα της. Με γνώμονα την φράση «Good food tastes better» όλα είναι δυνατά. Η Σοφία Παππά είναι ένα από τα μέλη της ξεχωριστής ομάδας των Rubik’s, σπούδασε χημικός μηχανικός, συνέχισε με μεταπτυχιακό στα τρόφιμα και ονειρεύεται έναν πιο νόστιμο και υγιεινό κόσμο. Μόλις έναν χρόνο πριν ξεκίνησε να λειτουργεί το Rubik’s Laboratoire, το εργαστήριο στην Πάτρα που παράγει καρποβούτυρα σε πετρόμηλο, vegan γκρανόλα χωρίς ζάχαρη, ωμοφαγηκές μπάρες και πολλές ακόμα συνταγές με βιολογικές πρώτες ύλες. Σύντομα θα λανσαριστεί το ηλεκτρονικό του κατάστημα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους επιζητάτε sugar free, θρεπτικές αλλά συνάμα πλούσιες σε γεύση επιλογές, να αποκτήσετε έναν νέο σύμμαχο.

Rubik’s Laboratoire: Το εργαστήριο με τα superfood προιόντα
© Rubik's

Στόχος των Rubik’s ανεξαρτήτως τοποθεσίας και μορφής, είναι να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη. Δίνοντας έμφαση στις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις του καθενός, η ομάδα των Rubik’s θέλει να είστε πλήρως ενημερωμένοι για το τι θα επιλέξετε, δίχως δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες. Είτε σας αρέσει το κλασικό soft cookie, είτε είστε φαν των μπισκότων βρώμης, πάντοτε θα γνωρίζετε τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί. Σε έναν κόσμο με πρωταγωνιστή το fast-food, ο συνδυασμός ποιότητας και απόλαυσης, είναι συχνά δυσεύρετος.

Rubik’s Laboratoire: Το εργαστήριο με τα superfood προιόντα
Υπεύθυνη ζαχαροπλαστικής των Rubik's, Σίσσυ Γκεβεντζέ © Rubik's

Τα special του μήνα

Για τον μήνα Ιανουάριο, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε στα καταστήματα Rubik’s τις ανανεωμένες vegan προτάσεις στα πιάτα ημέρας, όπως τα χειροποίητα bao-bun και τη σούπα ράμεν με καπνιστό τόφου. Αν περάσετε από μαγικό τους εργαστήριο, δοκιμάστε οπωσδήποτε κρουασάν, μιας και πρόκειται για τα πιο ωραία vegan κρουασάν όπως μάς εκμυστηρεύεται η Σοφία Παπά. Τα Rubik’s είναι ένα χαμογελαστό ασφαλές περιβάλλον, με αποστολή του να περάσετε όμορφα, να ευχαριστηθείτε το γεύμα ή ρόφημά σας και να νιώσετε εμπιστοσύνη. Σε λίγο καιρό αναμένεται να ανοίξει και δεύτερο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Μαρτίου, ενώ παράλληλα περιμένουμε με ανυπομονησία το e-shop. Μείνετε συντονισμένοι.

Rubik’s Laboratoire: Το εργαστήριο με τα superfood προιόντα
© Rubik's
Rubik’s Laboratoire: Το εργαστήριο με τα superfood προιόντα
© Rubik's

Rubik's Πάτρα: Πατρέως 92 (Instagram και Facebook)

Rubik's Θεσσαλονίκη: Θεοχάρη 5-7 & 25ης Μαρτίου 11 (Instagram και Facebook)

Rubik's Laboratoire: Πάτρα, Γερμανού 116 (Instagram και Facebook)

Rubik's Laboratoire e-shop: Σύντομα κοντά σας

Επισκεφτείτε τα Rubik’s από Δευτέρα έως Σάββατο 7:30-23:00 και τις Κυριακές 9:00-23:00. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ