Health & Fitness

Podcast Health bites - Αστερία Σταματάκη | Διατροφικός επαναπρογραμματισμός για τη νέα χρονιά

Μια συζήτηση με τη Μυρτώ Μαρία Μυλωνά

Αστερία Σταματάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στην αρχή κάθε νέας χρονιάς συνηθίζουμε να βάζουμε στόχους για μια καλύτερη ζωή. Ένας από τους πιο σημαντικούς είναι η επιθυμία για αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο τρεφόμαστε.

Στο 22o επεισόδιο του Podcast Health Bites,  με τη Μυρτώ Μαρία Μυλωνά συζητάμε για το πώς μπορούμε να οργανώσουμε τις σκέψεις και τις δράσεις μας για να καταφέρουμε τις αλλαγές που επιθυμούμε.

Η Μυρτώ Μαρία Μυλωνά είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος, health coach και συγγραφέας.

Τι θα ακούσετε στο podcast «Health bites» με την Αστερία Σταματάκη

Το podcast «Health Bites» με την Αστερία Σταματάκη εστιάζει σε θέματα διατροφής και υγείας. Κάθε εβδομάδα θα αναλύουμε ενδιαφέροντα θέματα που μας αφορούν και πολλές φορές μας προβληματίζουν. Θα καταρρίψουμε μύθους. Θα κατανοήσουμε τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος καθώς και την επίδραση της τροφής σ’ αυτό. Είτε πρόκειται για την απώλεια βάρους, την ισορροπημένη διατροφή, την υγεία του εντέρου, τις ορμόνες, τον ύπνο, την ψυχική μας διάθεση ή σοβαρότερες καταστάσεις όπως ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά νοσήματα, διακεκριμένοι επιστήμονες θα μας συμβουλεύουν για το πώς μπορούμε να ζήσουμε περισσότερο και κυρίως πώς να ζήσουμε καλύτερα.

Η Αστερία Σταματάκη είναι κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, MSc, PhDc και έχει εξειδικευτεί στη δίαιτα FODMAP στο Kings College of London.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ