Health & Fitness

Φυσικοθεραπεία και θεραπευτική άσκηση

Γνωρίστε τη μέθοδο Clinical Pilates στο Physio New Body

32014-72458.jpg
A.V. Guest
ΤΕΥΧΟΣ 887
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φυσικοθεραπεία και θεραπευτική άσκηση

Τι είναι η μέθοδος Clinical Pilates και ποια είναι τα οφέλη της

Η Φυσικοθεραπεία είναι η επιστήμη που χρησιμοποιεί φυσικές μεθόδους με σκοπό την αντιμετώπιση διαφόρων μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων. Έχει ως στόχο την αποκατάσταση της φυσικής λειτουργίας του ανθρώπινου σώματος, δρώντας ευεργετικά όχι μόνο στη σωματική αλλά και στην ψυχική υγεία.

Στον χώρο μας πραγματοποιούνται συνεδρίες

  • Φυσικοθεραπείας
  • Θεραπευτικής άσκησης
  • Clinical Pilates

Ένα από τα βασικότερα κομμάτια της αποκατάστασης στη φυσικοθεραπεία είναι η θεραπευτική άσκηση. Μετά τη μείωση των συμπτωμάτων, ο πελάτης ακολουθεί ένα πρόγραμμα ασκήσεων με στόχο να επανέλθει στις καθημερινές του δραστηριότητες

Τι είναι η μέθοδος Clinical Pilates

H μέθοδος Clinical Pilates αποτελεί μια ασφαλή μορφή θεραπευτικής άσκησης, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί από όλους. Χρησιμοποιείται ως εργαλείο αποκατάστασης σε μυοσκελετικά και νευρολογικά περιστατικά. Μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε πολλές παθολογίες και σε ειδικό πληθυσμό όπως εγκύους, αθλητές, παιδιά, τρίτη ηλικία.

Ποια είναι τα οφέλη της μεθόδου Clinical Pilates

Tο Clinical Pilates είναι μία μέθοδος η οποία στοχεύει στη μείωση του πόνου, στην ενδυνάμωση όλου του σώματος, στην πρόληψη τραυματισμών, στη βελτίωση της στάσης του σώματος, στην αύξηση της ευλυγισίας και γενικότερα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Φυσικοθεραπεία και θεραπευτική άσκηση

Info
Έβανς 3-5, Άνω Πατήσια, 2114188842, www.physionew, body.com, Facebook physionewbody  Instagram physio_new_body

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ