Health & Fitness

Οριστική λύση στην τριχόπτωση από την Seneca Medical Group

35 χρόνια εμπειρίας σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Δανία και Ρουμανία

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 875
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οριστική λύση στην τριχόπτωση από την Seneca Medical Group

Seneca Medical Group: Εξελιγμένες θεραπείες κατά της τριχόπτωσης τόσο για τους άνδες, όσο και για τις γυναίκες 

Με την τριχόπτωση να αποτελεί μια πολύ συχνή διαταραχή τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, η Seneca Medical Group έρχεται να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα. Αποτελώντας μια από τις πλέον καινοτόμες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη, η Seneca, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Δανία και Ρουμανία. 

Οριστική λύση στην τριχόπτωση από την Seneca Medical Group

Εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας για διαχρονικό αποτέλεσμα 
Η εταιρεία εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους θεραπείας και τις νέες τεχνολογίες, ακολουθώντας πάντα ένα εξατομικευμένο πλάνο για κάθε ασθενή ξεχωριστά. Στις πολυβραβευμένες κλινικές της Seneca Medical Group, με της Αθήνας μάλιστα να θεωρείται η πιο σύγχρονη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, θα σε υποδεχθεί μια ομάδα άρτια εκπαιδευμένων ιατρών και νοσηλευτών, οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί από το Seneca Training Academy. Η ιατρική ομάδα της Seneca είναι εκεί για να ακούσει το πρόβλημα και τα «θέλω» σου, παρέχοντας μια πλήρως επιστημονική και προσωποκεντρική εμπειρία, τηρώντας πάντα τα αυστηρά πρωτόκολλα ποιότητας. 

Οριστική λύση στην τριχόπτωση από την Seneca Medical Group

Μεταμόσχευση μαλλιών Direct FUE 
Στις κλινικές της Seneca προσφέρονται οι πιο εξελιγμένες θεραπείες κατά της τριχόπτωσης, όπως η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο Direct FUE, η οποία είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που εφαρμόζεται με τοπική αναισθησία. Πρώτα γίνεται η λήψη τριχοθυλακικών μονάδων από την πίσω περιοχή του κεφαλιού, η οποία έχει επαρκή πυκνότητα και έπειτα –με ένα ειδικό εργαλείο, το implanter– τα τριχοθυλάκια επανατοποθετούνται στα σημεία οπού υπάρχει ανάγκη. Το αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό, ενώ εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση στον ασθενή: ούτε πόνος, ούτε σημάδια, ούτε νυστέρια και μηδαμινός χρόνος αποκατάστασης. 

Οριστική λύση στην τριχόπτωση από την Seneca Medical Group

Μη επεμβατικές θεραπείες 
Αν είσαι ασθενής στα αρχικά στάδια της τριχόπτωσης ή θέλεις να ενισχύσεις το αποτέλεσμα της επέμβασης στο τριχωτό, έτσι ώστε να καθυστερήσει η περαιτέρω τριχόπτωση, η μεσοθεραπεία μαλλιών PRP είναι ακριβώς αυτό που αναζητάς. 
Αξίζει να σημειωθεί πως η Seneca έχει σχεδιάσει και μία νέα σειρά προϊόντων, τη Seneca Pure, που ενδυναμώνει το τριχωτό και επιβραδύνει την τριχόπτωση, ενώ περιέχει φυσικά συστατικά από τη Μεσόγειο και είναι parabens free.  Στη Seneca Medical Group οι θεραπείες εφαρμόζονται σε όλες τις πάσχουσες περιοχές: μαλλιά, φρύδια ακόμα και γένια. 
Ακόμη το σκέφτεσαι; Εμπιστεύσου άφοβα τους ειδικούς και γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. 

Οριστική λύση στην τριχόπτωση από την Seneca Medical Group

Αθήνα: Μεσογείων 2, Πύργος Αθηνών, 
B΄ Κτίριο (ισόγειο), Αμπελόκηποι, 2106108022 
Θεσσαλονίκη: Αγίας Σοφίας 37 (2ος όροφος), 2310224693 
Καλαμάτα: Ψάλτη 2 (2ος όροφος), 2721026259 
www.senecamd.com 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ