Health & Fitness

Οι αόρατοι διαφανείς νάρθηκες 3Smile μας δίνουν ξανά πίσω το χαμόγελό μας!

Η νέα εξέλιξη στην ορθοδοντική θεραπεία που μας επιτρέπει να ξεχάσουμε τα σιδεράκια

Νατάσσα Καρυστινού
ΤΕΥΧΟΣ 875
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

3Smile®: Η  σύγχρονη λύση αποκατάστασης της οδοντικής περιοχής με αυθεντικούς αόρατους νάρθηκες

Η νέα εξέλιξη στην ορθοδοντική θεραπεία ονομάζεται 3Smile, η οποία μας δίνει την ευκαιρία να ισιώσουμε γρήγορα, με ασφάλεια και με διακριτικότητα τα στραβά μας δόντια. Μάθετε, μέσα από 6 απαντήσεις σε ισάριθμες απορίες, πώς λειτουργεί η θεραπεία, για τα πλεονεκτήματά της και ό,τι άλλο θα πρέπει να ξέρετε.

Τι είναι το 3Smile;
Πρόκειται για μια νέα εξέλιξη στην ορθοδοντική θεραπεία η οποία, χρησιμοποιώντας διαφανείς, ανθεκτικούς, αόρατους νάρθηκες, αντικαθιστά τα σιδεράκια, χαρίζοντάς μας ίσια, κλινικά υγιή σε σωστή σύγκλιση δόντια κι ένα όμορφο χαμόγελο!

Σε ποιους απευθύνεται;
Την ορθοδοντική θεραπεία με τους 3Smile νάρθηκες μπορούν να ακολουθήσουν όλοι, από 14 ετών και άνω.

Πώς γίνεται η θεραπεία;
Ο συνεργαζόμενος οδοντίατρος που θα επιλέξετε, θα μελετήσει και θα εγκρίνει το προσωπικό σας σχέδιο θεραπείας, μέσω μιας ψηφιακής τρισδιάστατης μελέτης, η οποία επιτρέπει στον ειδικό να γνωρίζει από την αρχή κιόλας το τελικό αποτέλεσμα.

Πόσο καιρό διαρκεί η θεραπεία και τι θα πρέπει να γνωρίζω;
Ο χρόνος της θεραπείας εξαρτάται από το πόσο στραβά είναι τα δόντια μας. Κατά μέσο όρο, πάντως, διαρκεί 8 με 10 μήνες, αρκετά λιγότερο σε σχέση με τη θεραπεία με τα γνωστά μας σιδεράκια. Ο ασθενής θα επισκέπτεται τον γιατρό του κατά προσέγγιση μία φορά τον μήνα, ενώ θα αλλάζει τους νάρθηκες κατά μέσο όρο κάθε 14 ημέρες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των ναρθήκων;
Σε αντίθεση με τα σιδεράκια, δεν φαίνονται, είναι διαφανείς και αόρατοι. Επίσης, είναι αποσπώμενοι. Μπορείτε να τους φοράτε την ώρα που εργάζεστε, που βρίσκεστε στο σπίτι, ενώ κοιμάστε.

Πώς μπορώ να βρω εξουσιοδοτημένο γιατρό;
Μέσα από την ιστοσελίδα www.3smile.gr. Πληροφορίες θα βρείτε και εδώ: FB: 3smile, 3smile.gr