Health & Fitness

Το Fortimel της NUTRICIA και η εταιρεία Docandu «Δίνουν βάρος στα σημάδια»

Εφαρμογή δωρεάν ελέγχου δυσθρεψίας στο dosevaros.gr.

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μέσω μία έξυπνης και απλής ηλεκτρονικής εφαρμογής, το Fortimel της NUTRICIA συνεργάζεται με την εταιρεία Docandu για παροχή δωρεάν ελέγχου δυσθρεψίας και παροτρύνει το κοινό να «ΔΩΣΕΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ», σε μία προσπάθεια ευασθητοποίησης και ενημέρωσης.

Το Fortimel της NUTRICIA εδώ και δύο περίπου χρόνια παροτρύνει το κοινό να «ΔΩΣΕΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ» μέσα  από το πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης που σκοπό έχει την εκπαίδευση του κόσμου για την αναγνώριση και την διατροφική διαχείριση της δυσθρεψίας. Συνεχίζοντας αυτή την προσπάθεια, δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με υποψία συμπτωμάτων δυσθρεψίας να πραγματοποιήσουν, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής, δωρεάν έλεγχο δυσθρεψίας, μέσα από τη συνεργασία με την εταιρεία Docandu.

Σε περίπτωση που κάποιος αναγνωρίσει στον ίδιο ή σε αγαπημένο του πρόσωπο πιθανές ενδείξεις δυσθρεψίας, όπως π.χ. ξαφνική απώλεια βάρους, αδυναμία στην κίνηση, εξάντληση, ή απώλεια όρεξης μπορεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα dosevaros.gr και να χρησιμοποιήσει την έξυπνη εφαρμογή της Docandu για να ελέγξει την πιθανότητα ύπαρξης δυσθρεψίας.

Η έξυπνη αυτή εφαρμογή, ζητά να απαντηθούν μια σειρά από ερωτήσεις σχετικά με τα συμπτώματα και το ιατρικό ιστορικό, επεξεργάζεται τις απαντήσεις και παρέχει δωρεάν αξιολόγηση. Κατόπιν της αξιολόγησης, υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με γιατρό της Docandu για τη παροχή συμβουλών για τη διατροφική διαχείριση της δυσθρεψίας.

Το Fortimel της NUTRICIA προσθέτει ένα εργαλείο για την αναγνώριση και διαχείριση της δυσθρεψίας και μία ευκαιρία στα άτομα με υποψίες συμπτωμάτων να δώσουν βάρος στα σημάδια.

Η δυσθρεψία παρουσιάζεται όταν ο οργανισμός χρειάζεται περισσότερα θρεπτικά συστατικά από αυτά που τελικά λαμβάνει μέσω της καθημερινής διατροφής και παρ' όλο που αφορά 1 στους 3 άνω των 65 ετών, τα συμπτώματά της συνήθως περνάνε απαρατήρητα. Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, αδυναμία, μειωμένη όρεξη για φαγητό ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που κάποιος μπορεί να αναγνωρίσει στον εαυτό του ή σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο.

Μέσα από την ιστοσελίδα dosevaros.gr το κοινό μπορεί να ενημερωθεί εκτενώς για το ζήτημα της δυσθρεψίας (υποθρεψίας).

Η NUTRICIA πιστεύει στη δύναμη της διατροφής και ότι μέσω αυτής μπορεί να επιτευχθεί θετική αλλαγή στην υγεία του ανθρώπου. Από το 1896 έχει υπάρξει πρωτοπόρος στις διατροφικές ανακαλύψεις, μέσα από ενδελεχή έρευνα και επιστημονικά τεκμήρια πάνω στις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού, συνεισφέροντας στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως. Η Nutricia διαθέτει μια πλήρη σειρά εξειδικευμένων θρεπτικών σκευασμάτων για τη διατροφική διαχείριση της δυσθρεψίας. Τα προϊόντα Fortimel της NUTRICIA βοηθούν στην αύξηση της πρόσληψης πρωτεΐνης και ενέργειας και είναι εμπλουτισμένα με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Είναι Τρόφιμα για Ειδικούς Ιατρικούς Σκοπούς και χορηγούνται υπό την επίβλεψη ενός Επαγγελματίας Υγείας.