Health & Fitness

Η υπερσύγχρονη Γενική Κλινική του Ομίλου ΙΑΣΩ

Εξωτερικά Ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων & Τμήμα Check-Up

Σοφία Νέτα
ΤΕΥΧΟΣ 800
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σύγχρονα Εξωτερικά Ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων καθώς και Τμήμα Check-Up στο ΙΑΣΩ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας στην Ελλάδα, με τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες υγείας. H Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ αναβαθμίζεται και εξοπλίζεται με ό,τι πιο σύγχρονο για να είναι πάντα στο πλευρό των ασθενών που χρειάζονται τη συνδρομή και τη φροντίδα των υπηρεσιών του νοσοκομείου.

H Γενική Κλινική διαθέτει σύγχρονα Εξωτερικά Ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων για την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Σε μοντέρνο ανακαινισμένο χώρο και με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, τα ιατρεία λειτουργούν καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών πρόληψης και διάγνωσης.

Στελεχώνονται από κορυφαίουςιατρούς, με πολυετή εμπειρία και διαθέτουν άριστα εκπαιδευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, το οποίο εξασφαλίζει την άμεση και ομαλή εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Για την αντιμετώπιση έκτακτων προβλημάτων υγείας εφημερεύει εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.  

Όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στο Τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων και στο Τμήμα των Ιατρικών Απεικονίσεων του ΙΑΣΩ, τα οποία έχουν εδραιωθεί για το υψηλό επιστημονικό επίπεδο, το εύρος των εξετάσεων που προσφέρουν και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.



Τμήμα Check-Up

Στον ίδιο χώρο λειτουργεί το υπερσύγχρονο Τμήμα Check-Up για τη διενέργεια προληπτικών ελέγχων υγείας. Πιστοί στις εξελίξεις της επιστήμης και της ιατρικής και με την τεχνογνωσία του Ομίλου ΙΑΣΩ, τα 15 εξειδικευμένα πακέτα health UP του τμήματος Check-Up καλύπτουν κάθε ανάγκη για προληπτικό έλεγχο και απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Προγραμματίστε άμεσα το ραντεβού σας με τον ιατρό που σας ενδιαφέρει στα τηλέφωνα: 2106383090-1, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 09.00-15.00.