- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
O Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ιατρικός υποστηρικτής του Oceanman
Η κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας
Ιατρικός υποστηρικτής του Oceanman, του αγώνα κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
O Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, μέσω της Βιοκλινικής Αθηνών και του Bioiatriki+, το νέο Διατροφολογικό - Εργομετρικό Κέντρο του Ομίλου, θα δώσει το «παρών» ως ιατρικός υποστηρικτής στο Oceanman, την κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας.
Η Βιοκλινική Αθηνών θα διαθέσει επανδρωμένο ασθενοφόρο, για τις ανάγκες του Oceanman Greece στις 26 και 27 Ιουνίου στο Οίτυλο, όπου θα συναντηθούν κολυμβητές από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, το Bioiatriki+ θα προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και ελέγχους για την εκτίμηση της σωματικής και φυσικής κατάστασης σε ειδικές τιμές, για όλους τους ενδιαφερόμενους αθλητές.
«Συμμετέχουμε με χαρά ως ιατρικοί υποστηρικτές και θα αξιοποιήσουμε την εμπειρία και τεχνογνωσία του Ομίλου για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης. Το Bioiatriki+, με γνώμονα την προαγωγή της υγείας μέσω της διατροφής και της φυσικής δραστηριότητας, προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες που έχουν στόχο την πρόληψη, τη διατήρηση της καλής υγείας και την ευζωία», ανέφερε ο Γιάννης Αρναούτης MSc, Ph.D,Εργοφυσιολόγος,Διδάκτωρ Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας– Διατροφής, Υπεύθυνος Bioiatriki+, ΑθήναΌμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.
Στο Οίτυλο αναμένονται τουλάχιστον 1.000 κολυμβητές από 30 χώρες του κόσμου, και πάνω από 3.500 επισκέπτες.
«Η πανέμορφη αυτή γωνιά της Ελλάδας θα πλημμυρίσει με τη θετική ενέργεια και την απογειωμένη αισιοδοξία των κολυμβητών, επαγγελματιών και ερασιτεχνών. Η διοργάνωση – που θα τηρήσει όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας – θα μεταλαμπαδεύσει την αθλητική ανάταση σε όλο τον κόσμο και θα τονώσει την προσδοκία για τουριστική ανάκαμψη», δήλωσε ο Αρμάνδος Λινάρδος, Managing Director – Founder της διοργανώτριας εταιρείας Ocean Industries.
Το Oceanman Greece περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές αποστάσεις, αγώνες σκυταλοδρομίας, καθώς και έναν ξεχωριστό αγώνα για παιδιά.
Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 56 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών. Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην πράξη, η μόνη ουσιαστική λύση για σημαντική περίσσεια δέρματος είναι η χειρουργική αφαίρεση
Πώς να προστατευτείτε και να αναπνεύσετε ξανά άνετα
Η παρουσία της εταιρείας στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών
Οι παράγοντες κινδύνου και τα συμπτώματα
Μια διαταραχή που είναι συχνότερη στις γυναίκες
Το 90% των περιστατικών προκαλείται από την έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία
Μια συζήτηση με τη Γεωργία Κλειδαριά, με αφορμή το βιβλίο της, «Η Επόμενη Μέρα. Μια προσωπική ιστορία επιβίωσης» (Εκδόσεις Παπαδόπουλος)
Η επιστήμη καταρρίπτει τον μύθο ετών
Ομοιότητες και διαφορές με το έμφραγμα
Ορατά τα αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες
Τι αναφέρει μελέτη του King's College London
Ένα μείζον ζήτημα δημόσιας υγείας
Οι προτεραιότητες που έθεσε η εταιρεία στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών
Η πρόεδρος του ΟΦΕΤ στο Delphi Economic Forum XI
Πιο συχνή στα παιδιά από ό,τι στους ενήλικες η αμυγδαλίτιδα
«Το σώμα σου δεν ντρέπεται. Εσύ γιατί να ντραπείς;»
Πρόσβαση στις θεραπείες για περισσότερους
Μια θεμελιώδης αλλαγή στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την υγεία
Για την πρόληψη της λοίμωξης σε νεογνά και βρέφη
Τι αναφέρει έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.