Health & Fitness

Η Affidea αναβαθμίζει τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης των εξεταζόμενων

Νέα συστήματα ανέπαφων διαδικασιών από την Cubitech Systems

Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Affidea: Νέο, πρωτοποριακό σύστημα εισόδου και διαχείρισης προτεραιότητας για τους εξεταζόμενους με ασφάλεια, χωρίς καμία επαφή.

Οι συνθήκες που επικρατούν εδώ και κάποιους μήνες, έχουν δημιουργήσει στους περισσότερους ανθρώπους ανασφάλεια σχετικά με τις μετακινήσεις και τις επαφές που πρέπει να έχουν καθημερινά. Ειδικά σε χώρους που χρειάζεται να προσέλθουν για διάφορες ιατρικές εξετάσεις, η ανησυχία αυτή εντείνεται. Ο όμιλος Affidea, έχοντας στόχο να νιώθουν οι εξεταζόμενοί του άνετα και ασφαλείς, αναβάθμισε τις υπηρεσίες εξυπηρέτησής τους με την τεχνολογική εμπειρία της Cubitech Systems.

Πλέον οι πελάτες πλησιάζοντας στην είσοδο κάθε κέντρου Affidea θα συναντούν έναν ειδικό σταθμό που θα τους θερμομετράει αυτόματα και θα διαπιστώνει αν φορούν τη μάσκα όπως πρέπει. Στη συνέχεια, θα μπορούν να πλησιάσουν το χέρι τους στο κουμπί με τον ανιχνευτή κίνησης και να εκδώσουν το εισιτήριό τους που γράφει αριθμό και χρόνο αναμονής, χωρίς καμία επαφή. Αν κάποιος εξεταζόμενος παρουσιάζει υψηλό πυρετό κατά την είσοδό του στον ειδικό σταθμό ή δεν φοράει μάσκα, το σύστημα θα ενημερώνει αυτόματα το προσωπικό του κέντρου ώστε να αντιμετωπίσουν την κατάσταση όπως ορίζουν τα υγειονομικά δεδομένα, χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο τους υπόλοιπους πελάτες ή το προσωπικό.

Η κοντινή επαφή με άλλα άτομα κατά τη διάρκεια της αναμονής επίσης μειώνεται αφού οι πελάτες μπορούν να περιμένουν οπουδήποτε επιλέξουν, μέσα ή έξω από το κέντρο, παρακολουθώντας αν ήρθε η σειρά τους είτε από τις οθόνες είτε από τις ηχητικές ανακοινώσεις στα ελληνικά. Δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς για συνωστισμό, αναμονή σε ουρά για προτεραιότητα ή επαφή με μηχανήματα που χρησιμοποιούν πολλοί άνθρωποι.

Σε μια δύσκολο περίοδο, είναι ωραίο να νιώθεις ότι κάποιοι σκέφτονται και επενδύουν στις καλύτερες λύσεις ώστε να νιώθεις ασφαλής σε κάθε σου επίσκεψη στα διαγνωστικά κέντρα Affidea.