Health & Fitness

Θεοδωρίδου: Πιο επικίνδυνος ιός είναι αυτός της παραπληροφόρησης

«Υποτιμά τη νοημοσύνη όλων μας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρία Θεοδωρίδου
Μαρία Θεοδωρίδου © EUROKINNISSI/POOL

«υπάρχει ένας ιός επικίνδυνος για τον οποίο μάλιστα δεν υπάρχει και εμβόλιο. Αυτός είναι ο ιός της παραπληροφόρησης», επισήμανε η Μαρία Θεοδωρίδου.

Η Μαρία Θεοδωρίδου κατά την ενημέρωση μίλησε για τους πρώτους εμβολιασμούς στη χώρα τονίζοντας πως είχε την τύχη να εμβολιαστεί. Αναφέρθηκε στις αλλεργικές αντιδράσεις από το εμβόλιο για τον κορωνοϊό τονίζοντας ότι είναι πολύ σπάνιες. Οσο για τις μεταλλάξεις «θα υπάρχουν, αλλά το εμβόλιο παραμένει και αποτελεσματικό και ασφαλές» υπογράμμισε.

Η κα Θεοδωρίδου μίλησε και για την παραπληροφόρηση. Οπως είπε «υπάρχει ένας ιός εξαιρετικά μεταδοτικός και επικίνδυνος για τον οποίο μάλιστα δεν υπάρχει και εμβόλιο. Αυτός είναι ο ιός της παραπληροφόρησης. Αφορά πληροφορίες που δεν περνούν μέσα από τον δρόμο της επιστημονικής γνώσης. Υποτιμά τη νοημοσύνη όλων μας. Εδώ είμαστε για να αντιτάξουμε στις όποιες, φαιδρές στις περισσότερες περιπτώσεις, απόψεις, την επιστημονική γνώση. Μόνο με την επιστημονική τεκμηριωμένη γνώση μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς και είμαστε εδώ για αυτό», ανέφερε η Μαρία Θεοδωρίδου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ