Health & Fitness

DHL Express: Στηρίζει τον virtual Μαραθώνιο με πλούσια δώρα

Πώς να διεκδικήσεις τα υπέροχα δώρα από την DHL Express με αφορμή τον πρωτότυπο αγώνα

Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Φέτος ο Μαραθώνιοςτης Αθήνας γίνεται virtual και η DHL Express μας δίνει την ευκαιρία να κερδίσουμε πλούσια δώρα.

Οι φετινές συνθήκες είναι πρωτόγνωρες για όλους και ο κορωνοϊός δεν θα μπορούσε να άφηνε ανεπηρέαστο τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Οι λάτρεις του τρεξίματος δεν θα μπορέσουν φέτος να λάβουν μέρος στην ιστορική διαδρομή από τον Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο, ωστόσο θα μπορούν να τερματίσουν στο Παναθηναϊκό στάδιο της γειτονιάς τους, όπου και αν βρίσκονται, ενώ μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν πλούσια δώρα από την DHL Express που συμμετέχει ενεργά στον ξεχωριστό αγώνα!



Ο ΣΕΓΑΣ έδωσε φέτος την ευκαιρία στους δρομείς να λάβουν μέρος σε μια διαφορετική διοργάνωση: τον Virtual Athens Marathon 2020! Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ανοίξει και ήδη από τις 8 Νοεμβρίου ο καθένας μας μπορεί να τρέξει στη γειτονιά στο στάδιο της πόλης μας ή ακόμη και στο διάδρομο του σπιτιού μας και να γίνει μέρος της ομάδας δρομέων του φετινού… ψηφιακού Μαραθωνίου! Ο αγώνας που δεν θα είναι κοινός για όλους, θα ολοκληρωθεί στις 22 Νοεμβρίου, όποτε αν θέλεις να συμμετάσχεις, δεν έχεις παρά να εγγραφείς, να στείλεις το 6 στο 13033 και να ξεκινήσεις τον αγώνα σου σε όποια από τις 3 κατηγορίες θες.

  • Μαραθώνιος Δρόμος, 42,195χλμ
  • Αγώνας 10χλμ
  • Αγώνας 5χλμ

Τι είναι ένας Virtual Aγώνας (Virtual Run);
Virtual είναι ένας αγώνας στον οποίο μπορεί κάποιος να τρέξει την απόσταση που θα δηλώσει κατά την εγγραφή του (Μαραθώνιο 42χλμ, 10χλμ ή 5χλμ) σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο (πχ. διάδρομο), μόνος ή μαζί με φίλους, οποιαδήποτε μέρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας αυτός. Πρόκειται για μια προσωπική πραγματική προσπάθεια, και παράλληλη συμμετοχή σε έναν αγώνα, χωρίς τη φυσική παρουσία αλλά με τη συμμετοχή και άλλων, που και αυτοί τρέχουν την ίδια απόσταση, αλλά πιθανώς σε μία άλλη μέρα και σε μία διαφορετική διαδρομή.

Πέρα όμως από τον αγώνα, η DHL Express που δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτήν την πρωτότυπη διοργάνωση σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις υπέροχα δώρα! Η Διεθνής Εταιρεία Ταχυμεταφορών αναλαμβάνει την αποστολή των χιλιάδων πακέτων συμμετοχής στους δρομείς, με ταχύτητα και ασφάλεια. Φέτος  λοιπόν, εκτός από δρομείς, στον Virtual Αυθεντικό Μαραθώνιο θα τρέχουν και… διαγωνισμοί! Συγκεκριμένα, η DHL Express συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού με έναν μεγάλο διαγωνισμό και πλούσια δώρα! Οι νικητές θα κάνουν δικό τους το κορυφαίο αθλητικό smartwatch της Garmin, Fenix 6 αλλά και 3 δωροεπιταγές των 200€ από την Adidas! 

 

 

Δήλωσε έυκολα συμμετοχή μέσω του Instagram της DHL Express ακολουθώντας τα βήματα, όπως περιγράφονται παρακάτω.

  • Σχολίασε το συγκεκριμένο Post, πες μας ποιος θα είναι ο Running Buddy σου, βεβαιώσου ότι ακολουθείς τη @dhlgreece και διεκδίκησε πλούσια δώρα.
  • Ένας τυχερός θα κάνει δικό του το κορυφαίο smartwatch της Garmin, Fenix 6, ενώ τρεις ακόμα θα λάβουν από μία δωροεπιταγή των 200€ από την Adidas!
  • Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 20 Νοεμβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω DM.