- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ράπτη: Σειρά επισκέψεων σε ψυχιατρικές δομές της Θεσσαλονίκης
Ενημερωτικές συναντήσεις για την υφυπουργό
Επίσκεψη υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη σε ψυχιατρικές δομές Νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.
Σειρά επισκέψεων σε ψυχιατρικές δομές της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (Ψ.Ν.Θ), στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και στο Παιδοψυχιατρικό Κέντρο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, πραγματοποίησε σήμερα η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη.
Κατά την επίσκεψή της στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, το μοναδικό στη Β. Ελλάδα, η κα Ράπτη είχε σειρά ενημερωτικών συναντήσεων με τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Π. Μπογιατζίδη και την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μ. Γιόγκατζη.
Παρουσία της Διοίκησης του Νοσοκομείου, η υφυπουργός Υγείας επισκέφθηκε το Τμήμα Εξωτερικών Ιατρείων-Οξέων Περιστατικών, το Ιατροδικαστικό Τμήμα όπου παραμένουν ψυχικά ασθενείς μετά από δικαστική απόφαση, την Πανεπιστημιακή Κλινική με επικεφαλής τον Καθηγητή Β. Μποζίκα, καθώς και το Τμήμα Αποτοξίνωσης-detox από ναρκωτικά και αλκοόλ.
Στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, η κα Ράπτη συναντήθηκε με τον Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δ. Τσαλικάκη, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Π. Παντελιάδη, τον Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής Ι. Νηματούδη, καθώς και με τον Καθηγητή Ψυχιατρικής Κ. Φουντουλάκη, από τους οποίους ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τις ανάγκες της Κλινικής και πιο συγκεκριμένα, για την αύξηση των περιστατικών ακούσιας νοσηλείας, την ανάγκη δημιουργίας Τμήματος Οξέων Περιστατικών, και την διαχείριση ψυχιατρικών περιστατικών που συρρέουν με COVID-19.
Κατά την επίσκεψη στο Παιδοψυχιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, η υφυπουργός Υγείας ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ν. Αντωνάκη και τον Διευθυντή του Κέντρου Β. Νταφούλη για την δράση και τις ανάγκες του Κέντρου, ειδικά στα ζητήματα ακούσιας νοσηλείας ανήλικων Ελλήνων και μεταναστών, με έμφαση στα ασυνόδευτα παιδιά, ενώ λίγο νωρίτερα συναντήθηκε και με τον Πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητή Ν. Παπαϊωάννου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δανέζικη έρευνα αποκαλύπτει ότι η σεμαγλουτίδη μειώνει δραστικά την επιθυμία για ποτό
Κατά τη διάρκεια της εγχείρησης πραγματοποιήθηκε αφαίρεση όγκου από τον αριστερό πνεύμονα
Αποκατάσταση και λειτουργικότητα μετά την επέμβαση
Έρευνα αποτυπώνει την ένταση της καθημερινότητας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αποτελεί ένα παράδειγμα περιεχομένου που φαίνεται ωφέλιμο, αλλά μπορεί να ενέχει κινδύνους
Υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 150.000 περιπτώσεις HFRS παγκοσμίως κάθε χρόνο
Στην πράξη, η μόνη ουσιαστική λύση για σημαντική περίσσεια δέρματος είναι η χειρουργική αφαίρεση
Πώς να προστατευτείτε και να αναπνεύσετε ξανά άνετα
Η παρουσία της εταιρείας στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών
Οι παράγοντες κινδύνου και τα συμπτώματα
Μια διαταραχή που είναι συχνότερη στις γυναίκες
Το 90% των περιστατικών προκαλείται από την έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία
Μια συζήτηση με τη Γεωργία Κλειδαριά, με αφορμή το βιβλίο της, «Η Επόμενη Μέρα. Μια προσωπική ιστορία επιβίωσης» (Εκδόσεις Παπαδόπουλος)
Η επιστήμη καταρρίπτει τον μύθο ετών
Ομοιότητες και διαφορές με το έμφραγμα
Ορατά τα αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες
Τι αναφέρει μελέτη του King's College London
Ένα μείζον ζήτημα δημόσιας υγείας
Οι προτεραιότητες που έθεσε η εταιρεία στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών
Η πρόεδρος του ΟΦΕΤ στο Delphi Economic Forum XI
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.