Health & Fitness

Μήνυμα υπεύθυνης στάσης από την Affidea και τον Χρήστο Βολικάκη

«Ενημερωνόμαστε όλοι, είμαστε υπεύθυνοι, μένουμε ασφαλείς»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης

Μήνυμα υπεύθυνης στάσης και κοινωνικής ευαισθησίας από την Affidea και τον Χρήστο Βολικάκη για τον κορωνοϊό.

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, πρέπει όλοι να βοηθάμε με τον τρόπο μας, γι' αυτό κι ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea επέλεξε ​τον παγκόσμιο πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστο Βολικάκη για να πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από σποτ ευαισθητοποίησης για τον κορωνοϊό. Η καμπάνια στόχο έχει να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια ελέγχου διασποράς του ιού SARS-CoV-2 και να καλλιεργήσει το μήνυμα της υπευθυνότητας για τη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, με βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea στέλνει το δικό του κοινωνικό μήνυμα για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας. Ο χρυσός πρωταθλητής της ποδηλασίας πίστας, scratch και omnium λέει χαρακτηριστικά:

«Η προστασία της υγείας είναι το κύριο μέλημά μας. Ας δείξουμε όλοι αίσθημα προσωπικής ευθύνης, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες και τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη».

Affidea - Ο Χρήστος Βολικάκης συμβουλεύει τους νέους για τον κορωνοϊό

«Δεν ξεχνάμε πως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσουμε τη διασπορά του κορωνοϊού είναι να φοράμε όλοι μάσκα και να τηρούμε τις μεταξύ μας αποστάσεις. Ενημερωνόμαστε όλοι, είμαστε υπεύθυνοι, μένουμε ασφαλείς».

Affidea - Στη μάχη κατά του κορωνοϊού επιστρατεύεται ο Χρήστος Βολικάκης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ