- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαγιορκίνης-Σχολεία: Πιο πιθανό να ανοίξουν στις 14 Σεπτεμβρίου
Αύριο θα ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση
Στις 14 Σεπτεμβρίου είναι πιο πιθανό να ανοίξουν τα σχολεία, σύμφωνα με τον καθηγητή Γκίκα Μαγιορκίνη.
Τη 14η Σεπτεμβρίου βλέπει ως πιθανότερη ημερομηνία έναρξης των σχολείων ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας, Γκίκας Μαγιορκίνης. Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ, «το σημείο - κλειδί για το άνοιγμα των σχολείων είναι η επιδημιολογική εικόνα γενικά».
Όπως είπε, το θέμα θα συζητηθεί και σήμερα στην επιτροπή για να αποφασιστεί με σιγουριά τι ακριβώς πρόκειται να γίνει.
«Υπάρχει όλο το τελευταίο 15νθημερο αυξημένη επιδημιολογική εικόνα», δήλωσε ο κ. Μαγιορκίνης, προσθέτοντας ότι «εγώ θα έκλινα προς τις 14 Σεπτεμβρίου, αλλά αυτό δεν έχει πολλή σημασία και σήμερα θα ακουστούν όλες οι απόψεις».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14η Σεπτεμβρίου θεωρείται ως η πιθανότερη ημερομηνία για το άνοιγμα των σχολείων και αυτό επισημάνθηκε στη σημερινή τακτική επικοινωνία που είχε με τους λοιμωξιολόγους ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το υπουργικό συμβούλιο.
Επίσημα, η ημερομηνία έναρξης της σχολικής χρονιάς θα ανακοινωθεί αύριο, Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ηλικία αποτελεί επίσης σημαντικό παράγοντα
Μια νέα παρέμβαση δημόσιας υγείας από τον σύλλογο Προμηθέα
Πότε η συμπεριφορά αυτή θα πρέπει να ανησυχήσει τους γονείς
Ποια σημάδια πρέπει να προσέξουν οι γονείς
Από τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, στο 5ο The Chios Festival
Τι ισχύει για τα εγκαύματα
Η διαφορά φάνηκε και στον χρόνο αποκατάστασης
Οι αδένες που διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη ρύθμιση του ασβεστίου
Αφιερωμένη στα καρδιαγγειακά νοσήματα και στο αγγειακό εγκεφαλικό
Μια γυναικολόγος διασκεδάζει τους μύθους γύρω από τη διατροφή και την επίδρασή της στο μικροβίωμα της περιοχής
Οι πολλαπλοί συναισθηματικοί κίνδυνοι και η επανάληψη τραυματικών συμπεριφορών
Ποιοι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο
Νέα μελέτη δείχνει ότι η «αναπλήρωση ύπνου» μειώνει τον κίνδυνο υπέρτασης
Γιατί, κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες, αναγνωρίζουμε τα πάντα εκτός από την παλιά μας ύπαρξη;
Η προειδοποίηση των ειδικών
Σε μελέτη παρατάθηκε η ζωή ηλικιωμένων ποντικών κατά 12%
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.