Health & Fitness

SNF Run: Φέτος τρέχουμε όλοι μαζί ψηφιακά

Διάλεξε την αγαπημένη σου διαδρομή 5 χιλιομέτρων και τρέξε για καλό σκοπό

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Virtual SNF Run
Φέτος τρέχουμε από κοινού, αλλά όχι όλοι μαζί © Unsplash

Αυτό το καλοκαίρι τρέχουμε με το Virtual SNF Run του Summer Nostos Festival RetroFuture του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Οι φετινές συνθήκες, που έχει δημιουργήσει η κρίση του κορωνοϊού, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και το Summer Nostos Festival του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το οποίο φέτος γίνεται ψηφιακό, ώστε να γνωρίσουμε τη RetroFuture εκδοχή του.  

Ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια του SNFestival κάθε καλοκαίρι είναι ο αγώνας SNF Run, που μάς βάζει να τρέχουμε όλοι μαζί για καλό σκοπό. Αυτή τη χρονιά δεν είναι δυνατόν να συγκεντρωθούμε για να τρέξουμε την ίδια διαδρομή. Μπορούμε, όμως, να το κάνουμε ο καθένας μόνος του, με τους φίλους ή την οικογένειά του και να μην αλλάξουμε την καλοκαιρινή μας πλέον συνήθεια.  

Πώς; Με τον αγώνα Virtual SNF Run, που μάς επιτρέπει να τρέξουμε για πρώτη φορά εξ αποστάσεως και συγχρόνως από κοινού, για καλό σκοπό. Την εβδομάδα του SNFestival, από τις 15 έως τις 21 Ιουνίου, μπορούμε να διαλέξουμε τη μέρα και το σημείο που εμείς θέλουμε να τρέξουμε μία διαδρομή 5 χιλιομέτρων. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Μπορείς να διαλέξεις το κοντινό σου πάρκο, τους δρόμους της γειτονιάς σου ή ακόμα και μία παραλία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δηλώσεις στην εφαρμογή του Virtual SNF Run και, με την εγγραφή σου, να καταθέσεις το συμβολικό ποσό συμμετοχής σε όποιο νοσοκομείο της χώρας εσύ προτιμάς. Το τελικό ποσό, μάλιστα, που θα συγκεντρωθεί, θα τριπλασιαστεί από το ΙΣΝ, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στην προσφορά σου.  

Όπως είπαμε κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις, αλλά ζούμε την εμπειρία μαζί. Αυτό θα το καταφέρουμε γεμίζοντας το hashtag #SNFRun με φωτογραφίες, βίντεο και σχόλια από κάθε σημείο της διαδρομής μας, δημιουργώντας έναν ψηφιακό χάρτη γεμάτο από τις εμπειρίες του κάθε δρομέα ξεχωριστά. Από αυτές, θα δούμε τις καλύτερες συγκεντρωμένες στις 23 Ιουνίου στις 21:00, το βράδυ δηλαδή της Ολυμπιακής Ημέρας, αφού εκείνη την ώρα το SNFestival θα βάλει στο επίκεντρο το φετινό Virtual SNF Run, με την διαδικτυακή προβολή των χαρακτηριστικότερων στιγμών του, αλλά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του.   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ